SAYGIN- YURTSEVER -HAİN

ABONE OL
22:26 - 15/08/2021 22:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

AKP’ de tek karar verici Recep Tayyip Erdoğan’a geçtiği dönemle birlikte, Saygın-Hain kavramı, Erdoğan’ın kişisel kararına bağlandı.

Devlet başkanı, siyasetçi, tarikat şeyhi, gazeteci, yazar, iş adamı, suç örgütü lideri fark etmez.

Bu kişiler; saygın ve yurtseverken, Erdoğan’ın kararıyla hain ilan edilmesi resmileşti.

Örneğin Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad; ailece Erdoğan’ın haremine girecek kadar yakınken, Bodrumda ailece, birlikte tatil yapmalarının yanında, Şam’da Türkiye-Suriye Bakanlar Kurulu ortak toplantısı yapmışken, çok geçmeden Kardeş Esad, anında Hain ESED oluverdi!

Türkiye’de Erdoğan’ın bilgisi dahilinde birçok ülkeden derlenmiş İslamcı Teröristler (Özgür Suriye Ordusu) ÖSO adıyla eğitilerek Suriye’de kan dökmeye gönderildiler.

Suriye’de ÖSO, IŞİD, Taliban, EL ENSAR gibi terör örgütleri binlerce Suriyelinin kanına girdiler.

Sığınmacı olarak milyonlarca Suriyeli, Türkiye’ye -özellikle Sünni inançlılar –getirilerek ucuz işçi olarak çalıştırıldılar.

AKP Genel Başkan Yardımcıları, kendi yurttaşının işsiz kalmasına neden olan ucuz Suriyelilerin, ‘’işverenlerin yararına’’ olduğunu savunarak, bu ahlaki çöküşü başarı olarak değerlendirdiler.

Suriyeli beş milyonu sığınmacının bir kısmını T.C. Vatandaşlığı vererek seçimlerde AKP’ye oy desteği yanında, ileride vurucu güç olarak görülmekte.

Dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan sığınmacı kuralı Türkiye’de uygulanarak, bayramlarda, binlerce Suriyeli sığınmacı, Suriye’deki akrabalarıyla bayramlaşıp, aylar sonra tekrar Türkiye’ye dönüyorlar.

Suriyeli yoksul aileler, çocuk yaşta kızlarını , dedeleri yaşında Türklerle para karşılığı evlendirilerek, iğrenç bir insanlık dramından hiçbir yetkili itiraz etmedi…

AKP’nin tek başına Laik Cumhuriyeti çökertme görevini yerine getirmekle görevlendirildiğinde; eğitimde, orduda, emniyette, diplomaside yargıda yönetimde (Vali-Kaymakam) yetişmiş elman eksikliğini Saygıdeğer Hocaefendi Fetullah Gülen Cemaati ile giderdi.

Türkiye Cumhuriyeti, hiçbir döneminde, AKP-Gülen birlikteliğindeki ihaneti yaşamadı.

Devletin bütün kurumları onarılması zor bir yozlaşmaya terkedilmişti.

Gün geldi Saygın Fetullah Gülen Hocaefendi, HAİN FETÖ oluverdi.

AKP kadro yoksulluğu nedeniyle parasını, gücünü, dün Gülen’e verenler bugün Erdoğan’a tapınmayı seçerek, kaldıkları yerde yeniden ‘’beraber yürümeye devam etmekteler!’’ 

Gün geldi, Kürt oylarına göz dikip Bebek Katili dediği APO ile açılım düzenledi, seyyar mahkemeler kurup, sınırlarda eli silahlı PKK militanları saygın yargıçlarımızla aklandı.

Dost Barzani, PYD Lideri Salih Müslim Ankara’da yollarına kırmızı halılar döşendi, göndere Kürdistan Bayrakları çekildi.

Baktı Kürt oyları gelmiyor, APO, Barzani, Salih Müslim anında Hain ilan edildi.

Erdoğan’a biat etmeyen Selahattin Demirtaş tutsak edildi.

Birbirlerine ettikleri hakaretler ülkemizin birçok yerinde cinayetlere neden sayıldığı halde biri koltuğunu, diğeri Mecliste çoğunluğunu korumak için kustukları kanı ‘’kızılcık suyu’’ kabul ederek Düşmanken-Çıkar Dostluğunda buluştular. 

Bir rivayete göre Erdoğan’ın elinde birçok dosyası bulunan Doğu Perinçek, artık hapis hayatı görmemek için zoraki, Erdoğan’ı ‘’Kemalist Müslüman’’ ilan ederek Erdoğan’ca ‘’saygınlar’’ listesine alındı. (Aydınlıkçıların çoğunluğu aynı görüşte değiller)

Hapishaneden Erdoğan ve Bahçeli’ye hakaret mektupları gönderen Mafya lideri, karısını öldürten katil Alaattin Çakıcı, tetikçi kadrosuyla saygın kişi listesine alınarak sokağa salındı. 

Erdoğan tarafından; Reza Zarrab, Türk Bayrağı önünde ‘’Saygın İş adamı’’ sayılırken ABD’de Erdoğan’ın aile servetini ifşa edince Hain ilan edildi.

Birçok ilde AKP mitingleri düzenleyen saygın iş adamı Sedat PEKER, oyuna getirilip, karısını ve kızını korkutarak gözdağı verilince tek dik duran kişi olup iktidarın kirli çamaşırları açık edince:

Birdenbire Hain ilan edildi.

Erdoğan, ABD ve AB’yi gerek kişisel servetinin açıklanmasından gerek insan hakları soruşturmasından kurtulmak için, Afganlıları Türkiye’de tutma, Kabil’de Türk Askerini kurban vermeye gönüllü oldu.

ABD ve AB özellikle Merkel, Erdoğan’a şükranlarını arz etti.

Şimdiki gözde ve saygın listesinde

Erdoğan’ın; ‘’aynı görüşteyiz!’ Dediği TALİBAN var.

Sürüler halinde Türkiye’ye getirilen Afganlılar

Dün ABD için savaşırken

Yarın neden Erdoğan için savaşmasınlar!…

Olmaz mı?

Olmaz olmaz! 

Yıldız AKALIN

 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.