MADO Berlin’de bir ilki gerçekleştirdi

MADO Berlin’de bir ilki gerçekleştirdi

ABONE OL
00:03 - 09/08/2019 00:03
MADO Berlin’de bir ilki gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

30 kişilik davetli listesinde aktif olarak çalışan medya mensuplarına iftar sofrası kuruldu.

Ayrıca davete Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçiliği Basın Müşaviri Refik Soğukoğlu katılarak, işletme sahibini tebrik etti.

Konuşmasında Türkiye’nin marka isimlerinin yemek kültürünü Berlin’e taşımalarının önemli olduğunu konuşmasına ekledi.

Yerel ve ulusal basın mensuplarının katıldığı tanıtım ve iftar Yemeği’nde bir konuşma yapan Rıdvan Güler, “Değerli basın mensupları bildiğiniz gibi MADO’ şu anda Almanya’da bir ilk, Avrupa’da üçüncü ülke de açıldı. Berlin’de sizlerde taktir edersiniz ki bir ay süre içerisinde hala birtakım eksikliklerimizi yerli yerine getirmeye çalışıyoruz. Bununla birlikte devletten çıkan izinle birlikte ürünlerimizi sizlere sunmaya çalışıyoruz.

Ben öncelikle kendimi sizlere tanıtayım 12 yıldır Almanya’da yaşıyorum Turizm Sektöründeydim. Bu zamana kadar Türkiye ve Arap ülkelerinden getirdiğimiz insanları böyle bir mekân bulup ağırlayamıyorduk. İki sene önce böyle bir fikir oluşturduk Cumhurbaşkanımızla gelen heyetin gece oturup bir mekânda çay içecek yer bulamadığımız günler oldu.

Artık yeter dedik ve böyle bir mekânı açma kararı aldık. Sabah 007- akşam 12.00 saatleri arasında hizmet sunuyoruz Berlin’in en işlek caddesinde nezih bir ortam içerisinde Maraş yöresinin meşhur dondurması damak zevkini tadabilmesi için konsept hazırlıyoruz MADO’yu tanıtırken iki çeşit arasında bir yemek, bir tatlı menümüz var.

Ayrıca sabah kahvaltısı veriyoruz. Akşam yemeklerinde Antakya’nın meşhur humusu ve Maraş yöresinden orijinal tarhana çorbası, dolma ve yaprak sarması yanı sıra tamamen MADO’ya ait tatlının yanında Maraş dondurması servisi yapıyoruz” dedi.

ha-ber.com/Orhan Önaldı

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.