İsrail’den İran’a Gözdağı

İsrail’den İran’a Gözdağı

ABONE OL
17:09 - 11/11/2021 17:09
İsrail’den İran’a Gözdağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İran’ın üst düzey generallerden biri İsrail’e yönelik sert ifadeler kullandı. General Emir Ali Hacızade, İsrail bir savaş başlatırsa İran’ın savaşı bitiren taraf olacağını söyledi.

İran’ın yarı resmi haber ajansı Tasnim’e açıklamalarda bulunan İran Cumhuriyet Muhafızları Hava Kuvvetleri Komutanı Emir Ali Hacızade, “İsrail’in Tahran’la uğraşacağı bir hatası kendilerinin yıkımını hızlandıracaktır. İran savaşı başlatan değil bitiren taraf olacaktır” ifadelerini kullandı.

İsrail ve İran arasındaki gerginlik zaman zaman benzer açıklamalarla yükselirken İsrail, İran’ın nükleer programına karşı daha sert önlemler alınması ve yaptırımlar uygulanması gerektiğini savunuyor.

VOA tarafından geçilen İsrail’den İran’a Gözdağı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İsrail’den İran’a Gözdağı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İsrail’den İran’a Gözdağı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.