“Görünenlerin çoğu sıradan nesneler ve fenomenler”

“Görünenlerin çoğu sıradan nesneler ve fenomenler”

ABONE OL
13:37 - 09/03/2024 13:37
“Görünenlerin çoğu sıradan nesneler ve fenomenler”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon’un yayınladığı raporda, 1950 ve 60’larda artan oranda UFO görüldüğü iddialarına neden olarak gelişmiş ABD casus uçakları ve uzay teknolojisi gösterildi.

Yetkililer raporda ayrıca ABD’nin yabancı bir hayatla karşı karşıya geldiğine dair kanıt olmadığı da kaydedildi.

Kongre’ye sunulan raporda UFO’larla ilgili çoğu görüntünün yeryüzünden sıradan nesneler olduğu da belirtildi.

Bununla birlikte Pentagon yetkilileri, araştırmalarının dünyada yabancı ziyaretçilerle ilgili bir takım inançları bastırmaya yetmeyeceğini kabul ediyor.

2023 tarihli Ulusal Yetkilendirme Kanunu uyarınca Savunma Bakanlığı’nın 1945’ten bu yana tanımlanamayan objelerle ilgili rapor sunması gerekiyordu.

Pentagon sözcüsü, yetkililerin rapora açık fikirle yaklaştığını ve yabancı ziyaretçilere dair bir kanıt bulamadığını kaydetti.

Sözcü Pat Ryder, bütün araştırmaların sonucunda, görünenlerin sıradan nesneler ve yanlış özdeşleştirmeler olduğunu söyledi.

2021 Gallup araştırmasına göre Amerikalılar’ın yüzde 40’tan biraz fazlası yabancı uzay araçlarının yeryüzünü ziyaret ettiğine inanıyor. Bu rakama iki yıl içinde yüzde 33 seviyelerinden ulaşıldı.

2023 yılında eski istihbarat yetkilisi David Grusch, Kongre komisyonunda verdiği ifade de Amerikan yönetiminin uzaylı bedenleri ve araçlarını elinde bulundurduğunu belirtmişti.

Grusch, bu açıklamalarını belgelere, kayıtlara ve iş arkadaşlarıyla konuşmalarına dayandırdığını da iddia etmişti.

VOA tarafından geçilen “Görünenlerin çoğu sıradan nesneler ve fenomenler” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Görünenlerin çoğu sıradan nesneler ve fenomenler” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Görünenlerin çoğu sıradan nesneler ve fenomenler” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.