Fabbrica cafe, dostlukların bütünleştiği yer

Fabbrica cafe, dostlukların bütünleştiği yer

ABONE OL
15:13 - 18/06/2023 15:13
Fabbrica cafe, dostlukların bütünleştiği yer
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İstanbul’un gözde ilçesi Avcılar’da her mesleki alanda iş insanların, ailelerin ve gençlerin uğrak mekanlarında Fabbrica cafe bar, bölgenin gözde mekanları arasında modern mimariyle yerini korumaya devam ediyor.

2013 yılından beri Merkez , Harmanyeri sokak numara 8 34310 Avcılar adresinde bölgede hizmet veren Fabbrica Cafe bar , dünya kentlerinden  İstanbul’un modern bölge Avcılar ilçesinin sahili ve modern mimari görüntüsüyle  tanınmış bölge yaşamına hayat veren  merkezde 10 yıldır güler yüzlü ,profesyonel çalışan  personeliyle  yemekleriyle  hizmet veren Fabbrica Cafe Bar , modern dünyanın eğlence ve yaşam tarzını, butik ve özgün mimariyle şekillenen bir ortamla harmanlanmış bir ayrıcalık teşkil etmektedir.

İşletme sahipleri Aziz Çakmak ve Munzur Ağcihan konuşmasında: ” Ayrıcalıklı konsepti ve yenilikçi yaklaşımıyla Fabbrica , şehrin merkezinde entelektüel bir adacık olmakla birlikte kentin  dinamizmiyle birleşen ,hayatın içinde gençlerin  zamanyeni bir deneyimin içinde kendilerini doyasıya arkadaşlıkların, dostlukların,ailelerin rahat ve entelektüel tarafıyla gönülleri okşamasıyla tanınan gözde mekanlar arasında hizmet vermeye devam ediyoruz. Deneyimli ve güler yüzlü profesyonel çalışan personeliyle hizmette sınır tanımayan modern atmosfer içinde hizmet veren Fabbrica cafe bar, şehrin merkezinde entelektüel bir adacık olmakla birlikte, İki katlı olup, Şehrin muhteşem dinamizmiyle birleşen, farklı bir konsept sahip, gelen konuklara hayatın içinde zaman geçirme deneyimi sunmaktayız” ifadesinde bulundu.

Bölgede yemek konusunda lezzetli ve güvenilirliği hitap eden Fabbrica cafe bar, günlük kahvaltıyla güne başla.

Sağlıklı garnitürler salata çeşitleri, nefis makarna çeşitleri, İtalyan mutfağını   aratmayan nefis Pizza çeşitleri, geçirme deneyimi sunulur. Modern atmosferin içinde konuklar Avcılar’ın bu kez daha farklı bir yönünü yaşarlar, yeni bir deneyimin içinde kendilerini bulurlar.

İzlerini geçmişten alan, konseptini gelecekle şekillendiren bir buluşma noktası, sosyalleşme merkezi, kültür sanat alanı.” eski İstanbul’un nostaljik izlerini taşıyan hayatın tam içinde, enerjisi yüksek modern bir İstanbul mekanı olmasının altını çizen Aziz Çakmak ve Munzur Ağcihan, :Bir Alman yazarı Franz Kafka’nın   güzel bir  sözüyle  “Ruh payanda olmaktan kurtulunca özgürleşebilir ancak.“ güzel bir sözünüzde vurgulamakta geçemediler.  https://www.fabbricacafe.com

ha-ber.com/Temel IŞIK / İSTANBUL/AVCILAR

 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.