Çin’in tatil adası Hainan açılıyor

Çin’in tatil adası Hainan açılıyor

ABONE OL
10:24 - 05/11/2021 10:24
Çin’in tatil adası Hainan açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Çin’in tatil beldesi Hainan’ın başkenti Sanya yönetimi, 2022’de büyük ölçekli turizm, kültür ve spor forumlarına ev sahipliği yapma niyetini açıkladı.

Hainan uluslarası piyasalara adanın Yakında turizme yeniden açılacağının sinyalini verdi.

Ayrıca tur operatörlerine mali destek sözü verileceği açıklandı.

Hem Çinli hem de yabancı tur operatörlerinin ‘Sanya Turizm, Kültür, Radyo ve Televizyon ve Spor İdaresi Büyük Ölçekli Etkinlik Yönetimi Departmanına’ veya ‘Turizm Geliştirme Kurulu’ na başvurmaları öneriliyor.

Bına göre tur operatörlerinin eğer ‘devlete bağlı bir kurum’ ise, masrafların %30’a kadarı özel destek fonundan karşılanacak. Eğer tur operatörü özel bir ticari şirketse, ‘Teşvik Fonu’ndan sağlanan fonlanlardan masrafların yüzde 50’sine kadar, 1 milyon yuan’dan (yaklaşık 160.000 $) geçmemek kaydıyla destek alabilir.

Uzmanlar, Sanya yetkililerinin girişimini, gelecek yıldan itibaren Çin tatil adasına uluslararası turizmin yeniden başlaması için temkinli bir sinyal olarak görüyorlar.

Buna göre Çin, 4-20 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında Pekin’de düzenlenecek Kış Olimpiyatları’ndan sonra yolculara sınırlarını açmak için ilk adımları atabilir. Resim: © AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.