Çin, 5G ile akıllı destinasyonlar devrini başlatıyor

Çin, 5G ile akıllı destinasyonlar devrini başlatıyor

ABONE OL
15:36 - 01/12/2020 15:36
Çin, 5G ile akıllı destinasyonlar devrini başlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Çin, 5G internet ile destinasyonlarda yeni düzenleme ve iyileştirme, hizmet geliştirme çalışmalarını teşvik edecek.

Çinli yetkililer Pazartesi günü, turist destinasyonlarının akıllı hale dönüşmesine kılavuz görevi yapacak “İnternet artı turizm” kampanyasını başlattı.

Çin akıllı destinasyonlar devrini başlatıyor

Çin Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu dahil olmak üzere 10 hükümet dairesi tarafından ortaklaşa yayınlanan kılavuzda, 2025 yılına kadar 4A veya üzeri olarak derecelendirilen turistik yerler mercek altına alındı. Bu destinasyonların iyileştirileceği ve hizmet sağlama konusunda daha akıllı hale getirileceği bildirildi.

Bu kılavuz doğrultusunda turistik ve tatil yerlerinde 5G ağ kapsamı genişletilerek, tesislerin insansız, temassız hizmet sunması hızlandırılacak.

Ayrıca, Çin yetkililer tarafından turistik destinasyonlarının ayrıntılı trafik, hava durumu ve diğer turistik bilgileri zamanında sağlamak için büyük veri ve bulut bilişim gibi gelişmiş teknolojileri kullanmaya teşvik edileceğini bildirdi.

Yapılan çeşitli yeni düzenleme ve iyileştirme çalışmalarının ışığında şimdi “internet artı turizm” kampanyası ile Çin, 2022 yılına kadar turizmi COVID-19 öncesi seviyelere yükseltmeyi hedefliyor.

Resim: (c) AA

TOUREXPI tarafından geçilen Çin, 5G ile akıllı destinasyonlar devrini başlatıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Çin, 5G ile akıllı destinasyonlar devrini başlatıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Çin, 5G ile akıllı destinasyonlar devrini başlatıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.