Booking şimdi de güçlü bir şekilde uçak bileti pazarlamaya başlıyor

Booking şimdi de güçlü bir şekilde uçak bileti pazarlamaya başlıyor

ABONE OL
15:27 - 09/08/2021 15:27
Booking şimdi de güçlü bir şekilde uçak bileti pazarlamaya başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Dünyanın en büyük online otel pazarlama portalı Booking.com ‘un CEO’su Glenn Fogel, uçuş portalının geliştirilmesine yatırım yaptıklarını söyledi.

ABD’li ana şirket Booking Holdings’in CEO’su Glenn Fogel, iki yıl önce yaptığı açıklamada “sadece otel değil, daha çok daha fazlasını satmak için strateji geliştiriyoruz, turistin ve gezginin tüm hizmet taleplerine cevap verebilecek bir yapı düşünüyoruz” demişti.

Burada özellikle her türlü uçuş ve konaklama imkanının yanında geziler, günlük turlar – restoran rezervasyonları gibi diğer hizmetlerden oluşan birleşik bir hizmet yelpazesi düşünülüyor.

İsveç kökenli uçuş uzmanı Etraveli ile ortaklaşa geliştirilen uçuş platformu şu anda 24 ülkede uygulanıyor.

Esasında uçak bileti satış marjı otel satışlarının kâr oranı kadar yüksek değil . Ancak Fogel, seyahat planlamasının genellikle uçuşla başladığını ve konaklama arayanlara için çapraz satış fırsatları sunduğu için bütünle çok stratejik destekleyici faydası olduğuna inanıyor.

Özellikle bu düşünceyi destekleyen yeni müşterilerden gelen “cesaret verici sonuçlar” projeyi hızlandırıyor.

Ek olarak, tamamen farklı paketler birkaç hizmetle bir araya getirilebiliyor ve “Farklı sağlayıcılar, farklı müşterilere farklı satış kanalları aracılığıyla farklı ürünler sunabilmeleri için imkan sağlıyor. Resim: Booking.com

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.