Biden seçim kampanyası ekibini güçlendiriyor

Biden seçim kampanyası ekibini güçlendiriyor

ABONE OL
16:34 - 09/03/2024 16:34
Biden seçim kampanyası ekibini güçlendiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Başkan Biden Birliğin Durumu konuşmasının ardından seçim çalışmalarına hız verdi. Kararsız olarak nitelenen eyaletleri ziyaret etmeye başlayan Biden seçim ekibini de güçlendiriyor

Biden, Pennsylvania’nın ardından Georgia eyaletinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu iki eyaleti de 2020 seçimlerinde kazanmıştı.

Biden gelecek hafta New Hamsphire, Wisconsin, Michigan’a gidecek.

Başkan Yardımcısı Kamala Harris de seçim turunda. Harris, Cuma günü Arizona’daydı, Cumartesi günü de Nevada’da temaslarda bulunuyor.

Arizona ve Nevada’da da Kasım ayındaki seçimlerde kıyasıya bir yarışın geçmesi bekleniyor.

Sadece Biden ve Harris değil, yönetimden isimler de eyaletlerde aktif seçim çalışması için sahaya çıkıyor. Ohio ve Florida yönetimden isimlerin uğrayacağı bazı eyaletlerden.

Biden’ın seçim kampanyası yönetici yardımcısı Rob Flaherty, önümüzdeki altı hafta boyunca reklamlar için 30 milyon dolar harcanacağını açıkladı. Bu rakam Biden seçim ekibinin 2023 boyunca harcadığından daha fazla.

Flaherty, Biden’ın Birliğin Durumu konuşmasının ardından bağış konusunda en büyük günün yaşandığını söyledi ama rakam vermedi.

Biden’ın Kongre’de yaptığı Birliğin Durumu konuşmasını 32,2 milyon kişi ekranlardan izledi. Konuşmayı 14 televizyon kanalı yayınladı.

Bu izlenme oranı geçen yıldan yüzde 18 daha fazlasını yakaladı.

Geçen yıl Birliğin Durumu konuşmasını 27,3 milyon kişi izlemişti.

VOA tarafından geçilen Biden “kararsız” olarak nitelenen eyaletleri ziyaret ederken seçim kampanyası ekibini de güçlendiriyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Biden “kararsız” olarak nitelenen eyaletleri ziyaret ederken seçim kampanyası ekibini de güçlendiriyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Biden “kararsız” olarak nitelenen eyaletleri ziyaret ederken seçim kampanyası ekibini de güçlendiriyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.