Berlin`deki Türk Halk Müziği Konseri yürekleri dağladı

Berlin`deki Türk Halk Müziği Konseri yürekleri dağladı

ABONE OL
00:04 - 09/08/2019 00:04
Berlin`deki Türk Halk Müziği Konseri yürekleri dağladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin Wedding İlçesi ATZE Müzik Tiyatro salonunda Haydar Şahin, yönetiminde düzenlenen muhteşem konserin sunuculuğunu Ebru Bolat ve Serkan Büğrü yaptı.

Konsere Şahin Bağlama Okulu Türk Halk Müziği Okulu büyük bir sanatçı topluluğu ile sahne aldı.

Koro ve Solo sanatçılarınızdan Gönül ve Deniz Şahin, Sultan Kaynar, Nesimi Kayar, Tugay Türkmaya, Hüseyin Karadağ, Umut Eliçekli, Serap Kandemir, Tuğba Güler, Ali Çümen, Nurhayat Acar, Süheyla Şen, Nejdet Gürel, Hatice Altınbaş ve Sevim Günal’ın okudukları türküler arasında “Dağlara Küstüm Ali, “Tel Vurdu Beni,” Ben Gidersem Sazım Sen Kal Dünyada, ”Minnet Eylemem, ”Ekin Ektim Çöllere, ”Dostum Gül Cemali Cennettir Bana, “Adaletin Bu mu Dünya, ”Akşam Olur Karanlığa Kalırsın, “Magusa Limanı, “Divane Aşık Gibi, “Derdime Dermansın dağlar, “Dumanlı Dumanlı oy Bizim Eller ve “Adana`ya Gidek mi, eserleri seslendirildi.

Konserin ikinci bölümünde sahne alan deneyimli sanatçı Güler Duman, sazı ve sözü ile salonu dolduran yaklaşık 500 hayranına güzel bir aksam yaşattı.

Final Türküsünde Türkiye’nin gururu olan Türk Halk Müziği sanatçılarımızdan Güler Duman, eşliğinde Haydar Şahin, Merdan Şahin ve Şahin Bağlama Okulu Öğrencileri ile birlikte “Türkülerle Gömün Beni” eseri seslendirildi.

ha-ber.com/Orhan Önaldı

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.