Alman tur şirketi alltours Türkiye tur programını genişletiyor

Alman tur şirketi alltours Türkiye tur programını genişletiyor

ABONE OL
10:17 - 04/04/2024 10:17
Alman tur şirketi alltours Türkiye tur programını genişletiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Çok özel bir deneyim: Kapadokya’da yürüyüş gezisi.

Türkiye, alltours’larda en popüler seyahat ülkelerinden biridir. Alltours, 2024 yaz Türkiye programına artık popüler Kapadokya bölgesine yürüyüş gezisini de ekledi.

8 günlük yürüyüş gezisi sizi Kapadokya’nın en güzel yerlerine ve vadilerine götürür. Diğer şeylerin yanı sıra Göreme’den Manastırlar Vadisi’ne ve Zelve’ye yürüyüş yapıyorsunuz. Ya da berrak Melendiz Çayı boyunca Selime Köyü’ne. Programda ayrıca Soğanlı Vadisi ve Kızıl Vadi’deki kaya galerilerinden geçerek Çavuşin’e yürüyüşler de yer alıyor. Ziyaret edilecek yerler arasında UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Göreme açık hava müzesi, Kapadokya’nın en yüksek noktası olan Uçhisar kalesi ve geçmişi 13. yüzyıla kadar uzanan kervansaray yer alıyor.

Dilerseniz Kapadokya’nın eşsiz manzarası üzerinde sıcak hava balonu turu da yaptırabilirsiniz. Geceyi 4 yıldızlı otellerde geçireceksiniz. Yarım pansiyon dahildir. Gidiş dönüş, alltours programından sonraki bir plaj tatiliyle birleştirilebilir.

Yeni Kapadokya yürüyüş turu ve ilk kez alltours katalog programına dahil edilen 8 günlük İstanbul & Batı Yakası turuyla birlikte artık alltours Türkiye programında iki cazip tur daha yer alıyor. (alltours, resim: © AA)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.