1 Mayıs’ta Taksimdeyiz

1 Mayıs’ta Taksimdeyiz

ABONE OL
23:23 - 30/04/2024 23:23
1 Mayıs’ta Taksimdeyiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Eski 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili ve eski DİSK Başkanı Süleyman Çelebi, katıldığı TELE 1 ‘den Burçin Atılgan’ın sunduğu “Söz Bizde” söyleşi programında 1 Mayıs’ın Taksimde kutlanması konusunda iddialı ve önemli konulara değindi.

Eski DİSK Başkanı Süleyman Çelebi şu ifadelerde bulundu:” Türkiye de 1 Mayıs’ı işçi bayramına uygun olmayan bir şekilde kutlanmasını isteyenler bilsinler, ülkenin ve Anayasal hakları olan demokrasinin olduğu her yer de 1 Mayıs şanlı bir şekilde işçi bayramıdır ve öylede kalacaktır.

Taksim Meydanı tarihi konumuyla Türkiye’nin gözde toplantı merkezleri olarak yıllardır işçi sınıfına şanına yakışacak toplanma ve bayram alanıdır.

İŞÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Her yıl 1 Mayıs tarihi geldiğinde bu iktidar bu tür sıkıntıları yaşatmaya devam ediyor, biz 1 Mayıs’ı emekçilerin şanına uygun, Anayasal hukuki hakkımız olan kutlamalarını yapıp, bir bayram havasında o günü geçireceğiz emin olsunlar.

Hiç kimsede inanıyorum ki toplumun ve işçi sınıfının bu isteklerini ve demokrasi halklarını duvar çekmek, önüne sorunları çıkarma, haklarını ellerinde alma haklarının olmadığını ifade etmek istiyorum ” dedi.

Özgür bireyler olan haklarımızı bile bile Anayasa bizlere verdiği hakkımız olan, kesintisiz kültür alanına dönüşmüş Taksim, miting alanıdır. HAK HUKUK ADALET adına haykırarak Bizde oradayız Taksim meydanında buluşacağız” dedi.

Temel Işık / İSTANBUL

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.