AKP OLMASA 15 TEMMUZ OLMAZDI !

ABONE OL
22:16 - 08/07/2021 22:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Darbe gösterisinden bahsediyorum. Hoca efendiyi görünce yoluna ölesiniz geliyordu. Her türlü işte parmağı var diyorlar şimdide . Ordu ve yargıya kurulan kumpaslarda hep onun adı geçti.

Siyasetçilere bile tuzak kurmuş denildi bir dönem. Fakat deliller olmadan , suçu ispatlanmadan hiçbir şey diyemeyiz. 30 sene sevdiniz ve tavsiye ettiniz eski hoca efendinizi , bir 30 senede kötülemeden ben inanmam!

Suçu kesinse iade alıp içeriye atacaksınız ! Yoksa susup oturacaksınız. Papazı verelim imamı verin diyordunuz ya. Suçlunun iadesini bile beceremeyenlerin Devleti doğru yönetebilmesi beklenemez.

2016 senesinde darbe yapacak , üzerinden beş sene geçecek ve herkesin keyfi yerinde olacak . Bu nasıl bir iş soran yok mu?

Darbe denemesinin en büyük faydasını AKP gördü. Fetullah Gülen bu iktidara destek vermek için gerekirse kendisini bile yakacağını ortaya koydu. “İmkân olsa mezardakileri bile kaldırarak referandumda evet oyu kullandırmak lazım” diyerek AKP için desteğini açıklamıştı ya Fetullah Gülen.

40 yıldır ilmek ilmek işlediği bir cemaati , boşuna yakmaz. Orduya , yargıya , aklınıza gelen her türlü güce karşı örgütlenen bir yapı zamansız ve başarısız darbe yapmaz. Darbe aceleye geldi filan diyenlerde var , aceleye gelmişte son anda karar vermişte ondan olmamış mış!

Adam ilk okuldan bir çocuk alıyor dershanesine , büyütüp üniversitenin istediği bölümüne sokuyor. Mezun edip devlet dairesinde işe yerleştiriyor. Kademe kademe yükseltiyor ve 7 yaşında aldığı bir çocuğu 45 yaşında istediği mevkiye getiriyor.

Bir çocuğu müdür yapmak için 38 senenin hesabını yapan bir yapı , darbeye hazırlıksız girmiş he mi …..

Son 20 yılda bu yapıyı destekleyenlere ne demeli. AKP genel başkanı Erdoğan “kıblemiz bir diye destekledik “demedi mi ?

“Ne dediler de yapmadık “ demedi mi ?

“bitsin bu hasret” diyerek Fetullah Gülen’i Memlekete çağırmadı mı ?

Yargılandı mı ?  Neden yargılanmadı  derseniz kandırılmışlar.

Darbeden haberi olmayan MİT başkanı bugün bile görevde. Görevi beceremediği için  görevden alındı mı ?

15 Temmuz darbe gösterisinden dolayı Fetullah Gülen hapse atılamadı . Şimdi de çıkıp “15 Temmuzu unutturmayacağız “ demenin alemi nedir anlamadım. Bazı Cemaatçiler ordudan atılınca ayağa kalkanlarında suçu var bu işte.

Sebebi ne olursa olsun Fetullah Gülen’e destek verip bu kadar güçlenmesine sebep olanlar yargılanmalıdır.

Fetullah Gülen 15 dakikalık bir kaset yayınlasa bu günkü tanıdığınız siyasetçilerin yarısını siler ortalıktan. Peki neden susuyor hiç düşündünüz mü ?

Bence 15 Temmuzda cemaatin istediği gerçekleşti. Neticeye ulaştı ve kıblesi birlere gereken desteği sağladı. Hatta bu işi o kadar gerçekçi yaptı ki , AKP bile verilen desteğin farkına varamadı.

Neticede “kandırmayı” iyi bilenler , “kandırılmaya” müsait olanları yakından tanıyorlar. Desteği de hissettirmeden vermiş olabilirler. Hani “alan el veren eli görmeyecek “ denirdi ya yardım sırasında işte öyle bir şey. Desteği vereni AKP yetkilileri görmemiş olabilir.

AKP olmasa 15 Temmuz olmazdı , daha geç bir tarihe kalırdı bu işler .15 Aralık olurdu belki de ama kesinlikle 15 temmuz olmazdı.

Fetullah Gülen olmasa AKP bu kadar güçlü olamazdı. Şimdi çıkıpta 15 Temmuz darbe gösterisini bir hafta anlatacaklara sesleniyorum. Fetullah Gülen cemaatine her türlü desteği verdiklerini ve her dediklerini yaptıklarını açıklayan bir AKP genel başkanı ortada duruyor. Fakat henüz Fetullah Gülen AKP ye verdiği destekleri açıklamadı!

 

 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (3)
    • Mert

      Aynı zamanda FETÖ olmasa Erdoğan olmazdı. Hiç bunu yazan yok?

      Yanıtla
      +0
      -0
    • Mert

      AKP OLMASA 15 TEMMUZ OLMAZDI
      Peki bu gelişmeler kimin tarafından tasarlandı dersiniz?
      Ülkemizde 19 yıldır neler oldu neler halen bu toplum Putperestlik içinde debelenip duruyor.
      Tüm bu olanlara sebep olan elbette Halkın ta kendisi.
      Zira halk değilmidir bu partiyi iktidara getiren, başımızda tutan, bizi siz yönetin diyen.
      Peki bunu halk değilde kim belirliyor o zaman?
      Allah mı belirliyor?
      Yoksa insanların düşünmez beyinleri, bakar kör gözleri, Putperest ilah edinmeleri, menfaati çıkarı öne çıkması mı belirliyor.
      Yoksa şeytan mı belirliyor?
      Eğer varsa öyle biri?
      Zira Şeytan 2002 de emekli oldu, Rabbine bir kez daha isyan etti AKP iktadara geldiğinde. Benim bundan böyle bir aldatıcı etkim gücüm yok kalmadı dedi. Zira sen benden çok daha güçlü aldatıcı bir Şeytan yaratmışın dedi. Ve dilekçeyi verdi kendisini ıskartaya çıkardı. Şeytan o tarihte bir Oh çekmişti, Oh be dedi rahatladı, O bile şeytanlığından utanır oldu Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıdığından beri.

      Yanıtla
      +0
      -0
    • Mert

      AKP olmasaydı değil 15 Temmuz olmazdı gibi sözler etmek. İnsanlığın zulümden kurtulup saadete ermesi için, Öncelikle Nemrut’ları, Firavun’ları, Muaviye ve Yezid zihniyetinde olanları başınıza lider yapmayacaksınız. İşte o zaman 15 Temmuz’ları görmediniz, asıl İslamı, demokrat aydınlarla insan öncelik gelir diyenleri yaşardınız o kadar.

      Yanıtla
      +0
      -0