Türkiyemspor kadroyu güçlendirdi

Türkiyemspor kadroyu güçlendirdi

ABONE OL
14:43 - 16/06/2019 14:43
Türkiyemspor kadroyu güçlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
Türkiyemspor kadroyu güçlendirdi

Türkiyemspor Almanya’nın Başkent Ligi’nin ikinci yarısına hala iflas sürecinin etkisinde giriyor. Futbolculara hiç ödeme yapılmadığı halde kadrosundan hiçbir futbolcu ayrılmadığı gibi defasını da güçlendirdi.

Türkiyemspor ilk yarının sonunda gönüllü futbolculardan oluşan takımla 25 puanla 11. sırada yer alıyor. Sezonun başında yönetim tarafından hedefler kulübü iflastan kurtarmak ve mümkünse ligden düşmemek belirlenmişti. Şu an Türkiyemspor´u iflastan kurtarmak için sahada çaba harcayan takım düşme çizgisinden epey uzak bir yerde ve yöneticiler ve taraftarlarda bu durumdan oldukça memnunlar, gururlular.

turkiyem-kad-guc-b.jpg
turkiyem-kad-guc-c.jpg

Kış molasında Türkiyemspor yedi transfer gerçekleştirdi, aynı zamanda üç futbolcu mavi beyaz ekipten ayrıldı. Yeni kadroda yer alan futbolcular ikisi eskiden Türkiyemspor için daha yüksek liglerde sahaya çıkmışlardı. Ömürcan Korkut (Kaleci) ve Enes Çabuk (Defans) 2009-2010 sezonunda Regionallig´de Türkiyemspor için sahada ter döktüler. Türkiyemspor´un kendi 19 yaş altı takımından Kerem Behnke ve Ümit Çiçek adlı iki genç yetenekli oyuncusu 1. Takımda yer almaya başladı. Cihad Berber, Gökhan Uzanbayır ve Süheyl Çelik’le de kadroyu tamamlamış oldu.
Türkiyemspor´dan ayrılan futbolcular ise Ahmad Arais (Reinickendorfer Füchse), Uğur Tosun ve Onur Yoldaş (ikisi 1.FC Schöneberg). Türkiyemspor yönetimi bu futbolculara zor durumda olan kulüp adına sahada ter döktükleri için ve kulübe sahip çıktıklarından dolayı teşekkür eder ve sahada ve saha dışında ki kariyerlerinde başarılar diler. Ayrıca Kaptan Fatih Aslan’da Üniversiteyi bitirmek üzere olduğu için önümüzdeki haftalarda kadroda yer alamayacak.

turkiyem-kad-guc-d.jpg
turkiyem-kad-guc-e.jpg

Türkiyemspor ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda eski Bundesliga takımı Tasmania Berlin’i son dakikalarda atılan golle 1:0 yendi. Golü yeni oyuncu ve defansı güçlendirmek için kulübe dönen Enes Çabuk kafa vuruşu ile maçın son dakikalarında attı. Böylece Türkiyemspor 28 puanla 9 sıraya yükseldi.
ha-ber.com
 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.