Türk polisine övgü

Türk polisine övgü

ABONE OL
14:31 - 16/06/2019 14:31
Türk polisine övgü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Türk polisine övgü


Bremen Kriminal Polisi Soruşturma Müdürü Andreas Weber, Türk polisini övdü

Kendisini ziyarete gelen Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği yöneticileriyle görüşen Weber, Bremen’in kardeş kenti İzmir ile polis bazında yaptıkları işbirliğinin başarılı bir şekilde devam ettiğini belirterek, ”Bu çerçevede İzmir’e giderek edindiğim bilgide, genç yapısıyla Türk polisinin bizlerden daha donanımlı olduğunu gördüm” dedi.

Weber, adi suçlar, terör, endüstri casusluğu gibi işlenen birçok suçta faillere ulaşabilmek amacıyla uluslararası bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, çok yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını ve daha fazla personele ihtiyaç duyduklarını anlattı.

Bremen’de en büyük göçmen grubunu oluşturan Türklerden pek şikayetleri olmadığını belirten Weber, şiddet içerikli suçlarda uyuşturucu müptelası Almanların oranının bir hayli yüksek olduğunu kaydetti.

Genelde eğitimsiz, işsiz ve aile yapıları zayıf olan insanların suç işlemeye meyilli olduklarınını belirten Weber, son yıllarda hırsızlık olaylarında artış kaydedildiğini ve genelde ev ve iş yerlerinin soyguna uğradığına dikkati çekti.

Bremen Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Hasan Küşneci de ziyaretlerinin sebebinin, uzun yıllardır devam eden Bremen Polis teşkilatı ile ilişkileri pekiştirmek olduğunu belirtti. Küşneci, Weber’e Galatasaray bayrağı ve 10 numaralı forma hediye etti.

bremen-gs-cern-ziy-b.jpg

ha-ber.com 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.