Kutbettin Eroğlu başarılarına bir yenisini daha ekledi

Kutbettin Eroğlu başarılarına bir yenisini daha ekledi

ABONE OL
01:08 - 08/05/2024 01:08
Kutbettin Eroğlu başarılarına bir yenisini daha ekledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın Başkenti Berlin`in Spandau İlçesine bağlı Staaken semtinde geçtiğimiz yıl açtığı büyük bir alışveriş merkezi AVM ile dikkatleri üzerine çeken Türk işinsanı Kutbettin Eroğlu başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Staaken Merkezi’nde Yeni Belediye Dairesi açılıyor

Berlinli Türk işinsanı Kutbettin Eroğlu’nun 2021 Sonbaharında Staaken Merkezi’nde satın aldığı AVM`ye yeni bir Belediye Dairesi açılıyor.
Staaken sakinlerine hizmet sunacak olan Spandau Belediye Dairesi’nin yeni bir şubesi için kira sözleşmesi imzalandı.

14 memur 40.000 insana hizmet verecek

Gelecekte, tüm hizmetler, kimlik ve ehliyet yenileme veya adres değişikliği gibi, Staaken Merkezi’ndeki yeni mekanlarda sunulacak. Yeni Staaken Merkezi Belediye Dairesi, yaklaşık 350 metrekarelik bir alana sahip. Ve belediye yönetimi, yeni yerleşkeyi en kısa sürede 14 çalışanla kullanmayı planlıyor.

Spandau İlçesi Başkan Yardımcısı Dr. Carola Brückner ve Bezirksstadtrat Gregor Kempert, Kutbettin Eroğlu ile kira sözleşmesini imzaladıktan sonra, “Her şey plana uygun giderse, en geç üç ay içinde belediye dairesi açılacak. Mobilyalar ve büyük bir kasa zaten sipariş edildi” dediler.

2021 sonbaharında Staaken Merkezi’ni satın alan ve şu anda detaylı bir şekilde restore eden proje geliştirici Kutbettin Eroğlu, belediye dairesinin taşınmasından çok memnun olduğunu ifade ederek, “Mekanları restore ettik ve iki yıl boyunca boş tuttuk, çünkü bu konumda yaşayan tüm mahalle sakinlerinin bir belediye dairesinden büyük ölçüde faydalanacağına inanıyoruz Staaken bölgesindeki 40.000 mahalle sakini, gelecekte Spandau Belediye Başkanlığı ve Hugo-Cassirer-Straße’deki iki belediye dairesine uzun yolculuktan kurtulacak” dedi.

Amacı büyüdüğü semte hizmet etmek

Staaken AVM sahibi emlak yatırımcısı Eroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yeni Belediye Dairesi kapsamlı restore ve geliştirme konseptinin bir parçasıydı. Tüm aydınlatma ve iklimlendirme yerel alışveriş merkezinde zaten yenilendi, çatı onarıldı ve boş alanlar için bireysel kullanım kavramları geliştirildi. Şehirle koordineli olarak, tüm avlu yeniden düzenlenecek ve Staaken Merkezi çevresindeki halka açık alanlar da belirgin bir şekilde iyileştirilecek. Özellikle Staaken Merkezi’ndeki kiracı seçimine ve kiracı ekibine büyük önem veriyoruz. Yeni bir postane ve Staaken Eğitim Akademisi geçen yılın sonunda açıldı. Ayrıca, yüksek kaliteli bir kasap ve birkaç yeni restoran Staaken Merkezi’ndeki yeme içme seçeneklerini genişletiyor. Bu bölgede büyüdüm ve Heerstr. Nord semtindeki Staaken Merkezi’nin mahalle sakinleri için ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Yeni belediye dairesi, bu önemli toplumsal buluşma noktasını daha çekici hale getirmeye yardımcı olacak. Yaptığım işlerle büyüdüğüm semte daha iyi hizmet vermek ve semt sakini birçok Staakenli’nin hislerine tercüman olmak istiyorum.”

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.