‘Turizm Olmadan Kemer Olmaz’

‘Turizm Olmadan Kemer Olmaz’

ABONE OL
11:17 - 21/03/2024 11:17
‘Turizm Olmadan Kemer Olmaz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Cumhur İttifakı Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz,genç aday Rahman Şeker’e başarı dileklerini iletti.

Rahman Şeker, Meclis Üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette kendisine gösterilen ilgi için teşekkür ederek, turizm adına yapılacak proje ve düşüncelerini aktardı. Turizm olmadan Kemer’in olmayacağını ısrarla vurgulayan Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker,seçildikleri takdirde Kemer’de turizm adına yapılacak projelerde ortak akıl , istişare, çoğulcu katılım anlayışı ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile birlikte bir araya gelerek en yakın zamanda sorunları çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Ortak akıl , istişare, çoğulcu katılım anlayışı…

Rahman Şeker ziyaret sonrası yaptığı açıklamada,“Turizm olmadan Kemer olmaz. Bugün KETAV Başkanımız sayın Volkan Yorulmaz’ı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettik.Kendileri ile turizm konusunda düşüncelerimiz ortak ve paralel noktada. Kemerimizin sürdürülebilir turizm ile bölgemizde turizmi geliştirici hamleler noktasında inşallah bizlerin döneminde , Turizm Bakanımızın öncülüğünde , milletvekillerimiz ve Cumhur İttifakı’nın da katkıları ile kronikleşmiş ve kalıtsal sorunların tozlu raflardan indirilip, çöp kutusuna atılacağı bir dönemi inşallah Kemer’in altın çağına ortak akılla , istişare ile, çoğulcu katılım anlayışı ile ve STK’larımız ile birlikte en yakın zamanda çözüme kavuşturacağımızı Kemerli vatandaşlarımıza duyurmak isterim.”dedi.

Kemer’de geliri tavandan tabana yayacağız!

Rahman Şeker, Kemer’de bir hikayenin olması gerektiğini ve bölgeye gelen misafirlerin otelden dışarıya çıkarılması adına çalışmalar yapılması gerektiğini de ifade ederken “Asıl mesele Kemerimize gelen misafirlerimizin her şey dahil sitemi ile mücadele edilebilmesi noktasına getirilmesi gerekiyor. Gelen misafirler otelden çıkmadığı müddetçe, Kemer’i yaşayamadığı müddetçe Kemer’de herhangi bir hikayeyi oluşturmadığımız, Kemer’i bir cazibe merkezi haline getirmediğimiz sürece, misafir otelde yemek, içmek ve deniz, ve sadece kum güneş üçlüsünü yaşayarak ülkelerine döneceklerdir. Misafirler döndüklerinde Kemer’i yaşamadıkları için anlatamıyorlar. Halbuki biz Kemer’in güzelliklerini doğasını, alternatif turizm olanaklarını,tarihi yapısını gün yüzüne çıkardıktan sonra Kemer’e gelen misafirlerimiz de dışarıya çektikten sonra hem Kemer’de geliri tavandan tabana yayacağız, hem esnafımıza, hem turizm paydaşlarımıza da ciddi bir katma değer yaratmış olacağız. Aslı mesele bu. Gelen katkı payını hep birlikte ortak pasta içerisinde dağılımını iyi sağlayabilmek. Bu da hem Kemer turizmimizi, hem Kemerimizin sosyo ekonomik çevresini düzeltecek, hem de rahat, yaşanabilir bir Kemer’in de inşallah alt yapısını oluşturulmuş olacak” diye konuştu. (Halil Öncü)

TOUREXPI tarafından geçilen ‘Turizm Olmadan Kemer Olmaz’ – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ‘Turizm Olmadan Kemer Olmaz’ – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ‘Turizm Olmadan Kemer Olmaz’ – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.