Şam’da Askeri Otobüse Bombalı Saldırı

Şam’da Askeri Otobüse Bombalı Saldırı

ABONE OL
14:54 - 20/10/2021 14:54
Şam’da Askeri Otobüse Bombalı Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Suriye’nin başkenti Şam’da askeri bir otobüsün geçişi sırasında patlayan bomba nedeniyle en az 14 kişi hayatını kaybetti. Olayda en az 3 kişinin de yaralandığı belirtiliyor.

Patlamanın, askeri personeli taşıyan bir otobüsün Şam’daki Hafız El Esad Köprüsü’nden geçişi sırasında meydana geldiği belirtiliyor. İlk olarak otobüsün geçişi sırasında yol kenarına yerleştirilen bombaların patlatıldığı açıklanmasına rağmen Reuters Haber Ajansı’na bilgi veren bir askeri yetkili, patlayıcıların önceden otobüse yerleştirildiğinin tespit edildiğini söyledi.

Otobüste üçüncü bir patlayıcının daha tespit edildiği, ancak uzman ekipler tarafından etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Ülkede yıllardır süren iç savaşa rağmen başkent Şam’da saldırı ya da silahlı çatışmalar nadiren yaşanıyor. Saldırının sorumluluğunu henüz üstlenen olmadığı belirtiliyor.

VOA tarafından geçilen Şam’da Askeri Otobüse Bombalı Saldırı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Şam’da Askeri Otobüse Bombalı Saldırı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Şam’da Askeri Otobüse Bombalı Saldırı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.