Nürnberg Silah Fuarı`nda Türk firmaları gövde gösterdi

Nürnberg Silah Fuarı`nda Türk firmaları gövde gösterdi

ABONE OL
23:10 - 07/07/2019 23:10
Nürnberg Silah Fuarı`nda Türk firmaları gövde gösterdi
1

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg Silah Fuarı`nda Türk firmaları gövde gösterdi

Nürnberg Uluslararası Silah Fuarı`nda çıkartma yapan 90 Türk firması dikkat çekti.

Nürnberg’de 45. yapılan dünyanın en büyük Uluslararası Avcılık, Atıcılık ve Silah Fuarında (İWA 2018) yer alan 90 Türk firması adeta gövde gösterisi yaptı. 


Fuarı, Bavyera İçişleri bakanı Joachim Hermann açtı. Açılışta Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül’de hazır bulundu ve Türk firmalarını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı. 

Nürnberg 12 Mart tarihine kadar açık kalacak fuara, 120 ülke den bin 500 firma katıldı. Fuarı sadece uzman iş adamları gezebildi. Bu sayının fuar sonunda 50 bine ulaşacağı bilgisi verildi.

MKE SİLAHLARI REVAÇTA
Fuarda yer alan Makine Kimya Endüstrisi standı, diğer Türk firmaları gibi, ilgi odağı olurken, pazarlama ve ihracat Daire Başkanı Hasan Şahan ile MKE Avrupa temsilcisi Lütfi Avni Boz, dünyaca ünlü keskin nişancı piyade tüfeğinin çok büyük ilgi ördüğünü, Fuarda siviller yönelik silah, araç gereç tanıttıklarını söylediler.

DİPÇİK TASLAKLARI
Fuarda, tabanca, tüfek, mermi gibi mamullerimizin yanı sıra, doğu Anadolu’da yetişen ceviz ağacından yapılan dipçik taslakları da ilgi gördü. Dipçiklerde ceviz ağacının köküne yakın yerlerinden imal ediliyor ve yıllar boyu dayanıklılığını koruyor.

FUARDA NELER YER ALDI?
Fuar’da, Avcılık, Silah, Kamp ve Spor Malzemeleri ana ürün grubunda, Ateşli silahlar ve aksesuarları, av ve atıcılık malzemeleri, kamp ve dağcılık malzemeleri, outdoor aksesuarlar ve tekstil ürünleri, mühimmat ve çeşitleri, hazır giyim, hediyelik eşyalar, avcılık donanımları, güvenlik sistemleri, optik aletler yer aldı.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.