Miami’de alkol oylaması

Miami’de alkol oylaması

ABONE OL
11:01 - 08/11/2021 11:01
Miami’de alkol oylaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Amerika Birleşik Devletleri’nin başlıca turistik destinasyonu, Karayip gemilerinin kalkışı için önemli bir liman kenti olan Miami sakinlerinin kafası karışık.

Şikayetler iyice artmıştı.

Miami Beach sokaklarındaki bitmek bilmeyen gece partilerinin her gün tekrarlanması konusunda şikayetler geliyordu. Bu hareketlilik kavgalara ve kirliliğe neden oluyordu.

Miami Beach’te işletme sahibi olan Mitch Novack, kargaşanın durması gerektiğini söyledi.

Novack, “Partileri yaptırmamaları gerekiyor” dedi ve Ninth Street ve Collins Avenue yakınlarındaki sahibi olduğu otelden birkaç adım ötede, vahşice yediği dayağın videosunu yayınladı.

South Beach eğlence bölgesinde gece şiddeti, asi kalabalıklar bölgenin sakinlerini bıktırmıştı. Şimdi oylamaya gidildi ve alkol satışlarının durdurulması oylandı.

Gece saat 02.00’den itibaren alkol satışları yasaklandı.

Ancak bazı vatandaşlar tedirgin; alkol satış saatlerinin kısıtlanmasının şehre milyonlarca dolara mal olacağını ve sokak çatışmalarını önlemeyeceğini savunuyor.

Miami Beach sakinleri (Florida, Amerika Birleşik Devletleri), barların kapatılması da dahil olmak üzere gece saat 02.00’den itibaren alkol satışı yasağının lehinde oy kullandılar. Resim: © AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.