Meksika’nın federal tüketici ajansı: ‘Interjet ile uçmayın!’

Meksika’nın federal tüketici ajansı: ‘Interjet ile uçmayın!’

ABONE OL
11:09 - 06/11/2020 11:09
Meksika’nın federal tüketici ajansı: ‘Interjet ile uçmayın!’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Meksika’nın federal tüketici ajansı, alışılmadık bir adım atarak tüketicileri nakit sıkıntısı çeken ‘Interjet ile uçmayın!’ diye uyardı.

Havayolu, yakıtı ödeyemediği için tüm uçuşlarını iptal etmek zorunda kaldı. Tico Times yazdığına göre son birkaç gün içinde bu durumdan yaklaşık 3.000 müşterinin etkilediğini bildirdi.

Uluslararası rotaların askıya alınması, personeline ödeme yapılmaması, Kanada’ya uluslararası hava hizmetini işletme ruhsatının askıya alınması gibi çeşitli sorunlar yaşayan İnterjet’in durumu ve yakın geleceği hakkında büyük bir belirsizlik var.

Mevcut koşullar altında Interjet, ticari ilişkilerinde tüketicilere artık yasal güvenlik sağlamıyor.

Interjet’in 3 Kasım’da bazı uçuşlara yeniden başlamasına ve çalışanlarına ödenmemiş biriken maaşları ödeneceğine dair söz vermesine rağmen piyasalarda şirketin neredeyse hiç nakit rezervi olmadığını söyleniyor.

Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen Meksika’nın federal tüketici ajansı: ‘Interjet ile uçmayın!’ haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Meksika’nın federal tüketici ajansı: ‘Interjet ile uçmayın!’ haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Meksika’nın federal tüketici ajansı: ‘Interjet ile uçmayın!’ haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.