Kanada Havayoluyla Gelen Aşılı Kişilere Sınırlarını Açtı

Kanada Havayoluyla Gelen Aşılı Kişilere Sınırlarını Açtı

ABONE OL
23:19 - 08/09/2021 23:19
Kanada Havayoluyla Gelen Aşılı Kişilere Sınırlarını Açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Kanada, yabancılara yönelik seyahat kısıtlamalarını gevşetti. Alınan karar uyarınca, Kanada hükümeti tarafından onay verilen aşılardan iki doz yaptıran kişiler, karantina olmaksızın ülkeye girmeye başladı.

Dünden itibaren Kanada, iki doz COVID-19 aşısı yaptırmış olan ya da son üç gün içerisinde yapılmış PCR testi negative sonuçlanmış kişileri ülkeye kabul etmeye başladı.

Söz konusu uygulamanın şu an için Kanada’ya havayoluyla gelecek olan yabancılar için geçerli olduğu ifade edildi.

Kanada ayrıca kabul edilen aşıları Pfizer-BioNTech, Moderna, Oxford-AstraZeneca ve Johnson & Johnson olarak açıkladı. Bu listenin dışındaki aşılardan yaptıranlar iki doz almış olsalar bile negatif PCR testi sonucu ibraz etmedikleri sürece Kanada’ya kabul edilmeyecekler.

Kanada, bir süre önce de ABD vatandaşlarına benzer kurallarla sınırlarını açmıştı.

Öte yandan Kanada’da son dönemde vaka sayıları yeniden artış gösteriyor. Son 28 günde ülkede 73 bin 962 yeni vaka görülürken 394 kişi de hayatını kaybetti.

VOA tarafından geçilen Kanada Havayoluyla Gelen Aşılı Kişilere Sınırlarını Açtı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Kanada Havayoluyla Gelen Aşılı Kişilere Sınırlarını Açtı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Kanada Havayoluyla Gelen Aşılı Kişilere Sınırlarını Açtı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.