Kadınlar Aksu Tur ile Yollarda

Kadınlar Aksu Tur ile Yollarda

ABONE OL
14:16 - 08/03/2024 14:16
Kadınlar Aksu Tur ile Yollarda
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Aksu Tur’un kadın şoförleri ile turizm taşımacılığına kadın eli değiyor.

’’Limitsizsiniz…‘’ sloganı ile turizm taşımacılığı yolunda daha büyük hedeflere doğru ilerleyen, kalitesini en iyi çizgide sürdürmek için yeniliklere açık bir firma olan Aksu Tur, turizm taşımacılığı, kongre taşımacılığı ve son dönemlerde yoğunlaştığı VIP araç hizmeti ile de sektörün yanında yer alıyor.

Antalya’nın turizm taşımacılığındaki önemli markalarından birisi olan Aksu Tur, kadın istihdamına da büyük önem veriyor. 8 Mart Dünya Kadınlar gününde bir mesaj veren Aksu Tur’un Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan,’Amacımız kadın kaptanlarımızın sayısını arttırmak!”dedi.

Hedefin bu yıl 20 Kadın kaptan sayısı olduğunu ifade eden Şeref Karacan, “ Kadın istihdam sayımızı her yıl daha da çoğaltıyoruz. Kadınlarımızın yapamayacakları iş yok. Her işin üstesinden geliyorlar. 2023 yılında kadın kaptan sayımız sekizdi. Bu sayıyı bu yıl en az 20’ye çıkarmak istiyoruz. Kadınların olduğu yerde disiplin de var. Kadınlarımız işlerinde çok dikkatli ve titizler. Bizleri tercih eden konuklarımız kadın kaptanlarımızı özellikle VIP araçlarımızla tercih ediyorlar ve oldukça memnunlar. Biz kadın çalışan sayımızın artması için bu sayıyı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Candemir Zoroğlu ve TGA iş birliğinde artırmak üzere bir programı yürütüyoruz. Başta kadın kaptanlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutluyorum” dedi.

200’den fazla araç kapasitesine sahip olan Aksu Tur, sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesiyle kalitesini her geçen gün artırarak hizmetlerine devam ediyor.Aksu Tur, Şeref Karacan’ın önderliğinde oğulları Yusuf Karacan ve Kaan Karacan’ın çağdaş fikirleri ile sektörün önde gelen isimlerinden olmaya devam ediyor. Aksu Tur halen 215’e yakın araç ile hizmet veriyor. Bu sayı yaz aylarında artan talebe göre 500 araca kadar çıkıyor. (Halil Öncü)

TOUREXPI tarafından geçilen Kadınlar Aksu Tur ile Yollarda haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Kadınlar Aksu Tur ile Yollarda haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Kadınlar Aksu Tur ile Yollarda haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.