Japonya, Tokyo Olimpiyatları’a yüksek sayıda seyirciyi kabul edecek

Japonya, Tokyo Olimpiyatları’a yüksek sayıda seyirciyi kabul edecek

ABONE OL
13:35 - 04/12/2020 13:35
Japonya, Tokyo Olimpiyatları’a yüksek sayıda seyirciyi kabul edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Japonya, Covid aşısı veya zorunlu karantina uygulamasını şart koşmadan Tokyo Olimpiyat Oyunlarında büyük sayıda seyirciye izin verecek.

Alınan bilgiye göre Tokyo’ya gelmek isteyen spor ve olimpiyat meraklısı seyircilerinin test sonuçların negatif olması ve Japonya’ya varışta akıllı telefon uygulaması indirmesi yeterli olacak.

Bugüne kadar değişik ülkelerden gelmek isteyen uluslararası spor hayranlarına yaklaşık bir milyon, Japon vatandaşlarına ise dört milyondan fazla bilet satıldı.

Buna karşılık Uluslararası Olimpiyat Komitesi yetkilisi Joan Coates, yarışan sporcu sayısının azaltılacağını söyledi.

Japonya Başbakanı Yoshihide Suga ise, defalarca oyunlara ev sahipliği yapmadan önce turizm için sınırları açacağının sözünü vermişti.

Ancak, Başbakan Suga Japonya’nın pek çok şehrinde artan Covid vakalarında rağmen ‘Go To Travel’ yurtiçi sübvansiyonlu seyahat programının devam etmesine izin verdiği için eleştirildi.

Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen Japonya, Tokyo Olimpiyatları’a yüksek sayıda seyirciyi kabul edecek haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Japonya, Tokyo Olimpiyatları’a yüksek sayıda seyirciyi kabul edecek haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Japonya, Tokyo Olimpiyatları’a yüksek sayıda seyirciyi kabul edecek haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.