İsrail Polisi El Aksa Cami Yakınında Bir Kişiyi Vurdu

İsrail Polisi El Aksa Cami Yakınında Bir Kişiyi Vurdu

ABONE OL
20:36 - 01/04/2023 20:36
İsrail Polisi El Aksa Cami Yakınında Bir Kişiyi Vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Kudüs’te Al Aksa Cami yakınlarında İsrail polisi tarafından gözaltına alınan bir kişi polisin silahını alarak ateş açtı. Bunun üzerine polis söz konusu kişiyi vurarak öldürdü. Polis açıklamasında olay terör eylemi olarak nitelendirildi.

İsrail polisi ölen kişinin Hura şehrinde ikamet eden 26 yaşındaki bir Filistinli olduğunu açıkladı. Filistinli parlamenter Mansur Abbas da ölen gencin tıp fakültesi öğrencisi biri olduğunu söyledi ve olayla ilgili polisi suçladı.

Olayın Ramazan ayında müslümanlar için kutsal El Aksa Cami’nin bulunduğu alanda meydana gelmiş olması tepkileri daha da arttırdı.

Polis, olayın yaşandığı alanın güvenlik kameralarının görüş açısının dışında olduğunu söyledi. Daha önce benzer olaylarda güvenlik kamerası görüntüleri yayınlamıştı.

Son dönemde İsrail ve Filistin arasındaki gerginlik ve çatışmalar her geçen gün artmaya devam ediyor. Son olarak ABD’nin arabuluculuğundaki görüşmelerin de tıkanmasının ardından bölgede tansiyon yükseliyor.

VOA tarafından geçilen İsrail Polisi El Aksa Cami Yakınında Bir Kişiyi Vurdu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İsrail Polisi El Aksa Cami Yakınında Bir Kişiyi Vurdu haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İsrail Polisi El Aksa Cami Yakınında Bir Kişiyi Vurdu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.