Erdoğan’ın Covid-19 Testi Negatife Döndü

Erdoğan’ın Covid-19 Testi Negatife Döndü

ABONE OL
14:07 - 11/02/2022 14:07
Erdoğan’ın Covid-19 Testi Negatife Döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son yapılan Covid-19 testlerinin negatif çıktığını açıkladı.

Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Allah’a hamdolsun, son iki gündür yaptırdığımız testler negatif çıktı” ifadelerini kullandı.

Bu süreçte kendilerine destek olanlara teşekkür eden Erdoğan paylaşımında ayrıca, “Eşim Emine Erdoğan Hanımefendi de hamdolsun hastalığı çok hafif belirtilerle geçiriyor. İnşallah kendisinin de testlerinin kısa süre içinde negatif çıkmasını temenni ediyorum” cümlelerine yer verdi.

Hastalığın seyrini hassasiyetle takip eden sağlık ekibine teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm sağlık çalışanlarına selam göndererek, hastalara acil şifalar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın 5 Şubat’ta bazı semptomlar göstermeleri üzerine yapılan Covid-19 testleri pozitif çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doktoru Prof. Dr. Serkan Topaloğlu dün Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Son iki gündür yaptığımız PCR testleri negatif çıktı. Ben çok yakın bir zamanda hatta yarın Sayın Cumhurbaşkanımızın rutin programına döneceğini düşünüyorum” demişti.

VOA tarafından geçilen Erdoğan’ın Covid-19 Testi Negatife Döndü haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Erdoğan’ın Covid-19 Testi Negatife Döndü haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Erdoğan’ın Covid-19 Testi Negatife Döndü haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.