Belediye Meclis ve Heilbronn Birliği iftar Yemeği düzenledi

Belediye Meclis ve Heilbronn Birliği iftar Yemeği düzenledi

ABONE OL
00:16 - 10/04/2024 00:16
Belediye Meclis ve Heilbronn Birliği iftar Yemeği düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Heilbronn’ da 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak Belediye Meclis Seçimlerinden dolayı hazırlıklarını tamamlayan ” Gemeinsam für Unser Heilbronn Grubu’nun “Heilbronn Birliği’nin Şamdanlı Restaurant’ta düzenlediği iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

Almanya ‘nın Heilbronn kentinde siyaset, iş insanı ve ASAP Holding Sahibi Gürsel Şen tarafında düzenlenen ve 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak Belediye Meclis seçimlerinde temsil edecek Türk ve yabancı ülke uyruklu Alman vatandaşları Şamdanlı Restaurant’ta iftar yemeği düzenlendi.

İftar yemeğine, geniş katılımla oldu. Katılanlar arasında Muavin Konsolos Nesrin Tuncay, iş insanları, STK temsilcileri, bölgede tanınmış hukukçuların Murat Kuş, Belediye Meclis üye adayları katılımıyla gerçekleşti. İftar programının moderatörlüğünü Halil Budak yaptı. Budak, “Ramazan ayında İslam aleminin önemini, birlik ve beraberliğin önemini anlattı. Fatih Camii İmamı Abdülkadir Avcı, kuranı kerimi okunmasıyla konuklar birlikte iftarını Avcı, kuranı konuklara Türkçe ve Almanca konuşma yaparak, yabancı konuklar günün önemini anlattı.

Ramazan iftarı, Birlik ve beraberliğimizin daimidir

İş insanı ve Siyasetçi Gürsel Şen, Geceye katılan tüm konukların iftarlar kutlamasını ardında, şunları söyledi: “Ne yazık ki, göçmen kökenlilere Heilbronn Belediye Meclisi’nde şimdiye kadar bir üyelik verilmedi. Biz de 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak seçimlere en üst düzeyde hazırlıklarımızı yaptık.

GÜVEN İNŞA EDECEĞİZ’

Gürsel Şen konuşmasına önemli noktalara değişirken şunları ifade etti: “Bölge nüfusunun yüzde 50’si yabancı kökenli. Biz Türkleri ve göçmen kökenlileri sadece seçimlerde hatırlamamalılar.

Seçilen tüm meclis üyesi adaylarımızın vatandaşlardan isteği şu: Her oy için mücadele edeceğiz, güven inşa edeceğiz ve insanları kazanacağız. Güçlü ve adil bir seçim kampanyası hazırlıklarımızı yapıyoruz. Oy hakkı olanların sandığa gitmesini ve bizlere destek vermesini istiyoruz.’ dedi.

Temel IŞIK/ HEİLBRONN

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.