ATATÜRK´E BU KİN NEFRET NİYE?

ABONE OL
21:58 - 04/06/2021 21:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Atatürk size ne yaptı? bu kin bu nefret niye?

İmanlı ve inançlı din görevlisi ölülerin arkasından konuşmaz kin nefret kusmaz.! son zamanlarda ne idüğü belli olmayan cübbeli, sakallı, zındıklar yine Türkiye’nin huzurunu bozmak için kolları sıvadılar. Kin, nefret, kan kokusundan beslenen bazı imamlara sorumak gerekir. Hangi dindensiniz? kimin ülkesinde kime kin kusuyorsunuz? inançlı saf temiz halkın huzurunu bozuyorsunuz.

Üç cümle Arapça okuyunca kendinizi ne sanıyorsunuz?

Dilenciliği Türkçe yapıyor ölünceye kadar bir meyve ağacı bile dikmiyor camii de suları israfla kullanıp boş yere akıtıyorsunuz.

****

Kurtuluş Savaşımızın başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tarihi ve kurucu şahsiyetine yönelik özellikle son dönemde artan saldırıları üzüntü, öfke ve milli birliğimiz açısından endişe verici huzur bozucudur…!

*****

28 Mayıs 2021 Cuma günü Ayasofya Camii’nde düzenlenen, devlet erkânının da bulunduğu bir programda, zındık İmam Mustafa Demirkan’ın, Mustafa Kemal Atatürk’ü kastederek kullandığı ifadeleri çok düşündürücüdür.!

Eyy kafir hoca senin aldığın maaşın sana zehir zıkkım olsun.

Bak tarih bilmez yobaz. Ayasofya’nın bulunduğu İstanbul’u 6 Ekim 1923’te düşman işgalinden kurtaran da, Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kuran da, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’tür.  Bu kısa bilgiyi örümcek beynine Sok ta ufkun açılsın. Belki bir gün tanrı seni ıslah eder insan gibi fetva verirsin.

***

Tarihimizde İstanbul işgal altındayken, milli mücadeleyi başlatan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına “katli vaciptir” diye fetva veren işbirlikçi Dürrizade’ler çıkmışsa da bu zihniyetin karşısında duran inançlı yürekli adam gibi adam imamlar.

“Her kim ki Mustafa Kemal ve Kuva-yi Milliye aleyhine fetva verip, düşmanlık yapar bilin ki, onların damarlarında kâfir kanı akar” diyen Sütçü İmam’lar vardır.

****

Atatürk’e yönelik bu tür saldırıları gerçekleştirerek Türk milletinin tarihine ihanet edenler, ulusal kimliğimizi ve değerlerimizi hedef almaktadır. Bu mesnetsiz saldırılardan en büyük kötülüğü dini inancımıza zarar vermektir. Ve soruyoruz o zındık imamlara sizler hani dinden? hangi milletten siniz?

***

Diyanet işleri Başkanlığı’nda iyi ki derdimizi dinleyen değerli İlahiyatçılarımız var.

Camilerde bu tür dengesiz fetva veren ve hakaret edenlere gereken disiplin cezası verilecektir. Bu konuda hiç şüphemiz yoktur.

***

İmanlı ve inançlı din görevlileri hocalar ve müftülerimiz Atatürk düşmanlarına zındık hocalara karşı tavır alıp onlara gereken ceza verilmez ise eğer. Bir gün Türkiye’nin durumu; Irak, Suriye, Mısır ve Libya gibi olacak belki de Filistin’e dönecektir. Özgür ve bağımsız olmayan toplumlar Cuma namazı bile kılamaz. Din görevlisi Atatürk düşmanı ise zındık aynı zamanda Türk Milleti’nin de düşmanı arkasında namaz kılınmaz.! Uyan Türk Milleti uyan bu vatan kolay kolay kazanılmadı. Yurdumuz dört dengesize teslim edilecek kadarda çirkin bir vatan değil. Cennet yurdumuzu koruyup sahip çıkalım.

Sağlıkla hoşça kalın

 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (2)
    • Mert

      “AH YERDE KALMAZ”!!
      Halkı iyi olduğu halde Rabbin, haksızlıkla memleketleri helâk etmez. (Hûd 11:117)

      Ey iman edenler! Şeytanın adımlarını takip etmeyin. Kim şeytanın adımlarını takip ederse, muhakkak ki o, edepsizliği (yüzkızartıcı suçları) ve kötülüğü emreder. Eğer üstünüzde Allah’ın lütuf ve merhameti olmasaydı, içinizden hiçbir kimse asla temize çıkamazdı. Fakat Allah dilediğini arındırır. Allah işitir ve bilir. (Nûr 24:21)

      Tâğut´a kulluk etmekten kaçınıp, Allah’a yönelenlere müjde vardır. (Ey Muhammed!) Dinleyip de sözün en güzeline uyan kullarımı müjdele. İşte Allah’ın doğru yola ilettiği kimseler onlardır. Gerçek akıl sahipleri de onlardır.
      (Zümer 39:17-18)

      Allah size, mutlaka emanetleri ehli olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder. Allah size ne kadar güzel öğütler veriyor! Şüphesiz Allah her şeyi işitici, her şeyi görücüdür. (Nisâ 4:58)

      Ey iman edenler! Adaleti titizlikle ayakta tutan, kendiniz, ana-babanız ve akrabanız aleyhinde de olsa Allah için şahitlik eden kimseler olun. (Haklarında şahitlik ettikleriniz) zengin olsunlar, fakir olsunlar Allah onlara (sizden) daha yakındır. Hislerinize uyup adaletten sapmayın, (şahitliği) eğer, büker (doğru şahitlik etmez), yahut şâhidlik etmekten kaçınırsanız (biliniz ki) Allah yaptıklarınızdan haberdardır. (Nisâ 4:135)

      (O kullar), harcadıklarında ne israf ne de cimrilik ederler; ikisi arasında orta bir yol tutarlar. (Furkân 25:67)

      (O kullar), yalan yere şahitlik etmezler, boş sözlerle karşılaştıklarında vakar ile (oradan) geçip giderler. (Furkân 25:72)

      Bir haksızlığa uğradıkları zaman, yardımlaşırlar. (Şûrâ 42:39)
      Mazlumların dili sesi avukatı olun.
      Mağdurların eli ayağı yoldaşı olun.
      Haksızlığa uğramışların can dostu olun.
      Yoksulların kolu kanadı olun. Zenginin değil, Fakirin sofrasına oturun.
      Aç kalmışın işine aşına yardımına koşun.
      Her birimiz avukatı değilken saltanat tahtında oturan’ın bedava reklamını yapmayın.

      Saltanatı yaşayandan anlatmayın ondan konuşmayın,
      Onu övmeyin yüceltmeyin şımarmasına sebep olmayın.
      Daha çok zulmüne maruz kalmayın haksızlığa uğramayın.
      Kamu ve kul hakkı yemesine kapı açmayın.
      Ayakları altında ayakkabı paspası olmayın.
      Kirli kanlı elini temizleyen sabun olmayın.
      Haram ağzının diş fırçası olmayın.
      Günahlarına ortak olmayın,
      ALLAH’TAN korkun be adamlar. ALLAH’TAN SAKININ.
      Kula kul olmayın Putperest bir toplum olmayın!!!

      Yanıtla
      +0
      -0
    • Ozan Musa

      Kalemin kelamın var olsun ağabey güzel bir yazı olmuş

      Yanıtla
      +0
      -0