Nürnberg Eğitim Ataşesi Mune Savaş`dan 23 Nisan mesajı

Nürnberg Eğitim Ataşesi Mune Savaş`dan 23 Nisan mesajı

ABONE OL
20:52 - 22/04/2020 20:52
Nürnberg Eğitim Ataşesi Mune Savaş`dan 23 Nisan mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Eğitim Ataşesi Mune Savaş, “çocuklarımızın yüzünde gülümseme, yüreklerinde mutluluk, hayatlarından başarı ve sağlık eksik olmasın” dedi.

Nürnberg Başkonsolosluğumuz himayesinde planlamış olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.yıl kutlama töreni vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle bir araya gelerek şimdilik gerçekleşememiştir. Bilindiği üzere içinde bulunduğumuz kriz tüm dünyayı etkilediği gibi bizleri de olumsuz etkilemiştir. Uzun çalışmalar ve büyük emeklerle bayram hazırlığımızı yapmış olmamıza rağmen, malûm kriz durumundan dolayı kutlamalarımızı ileri bir tarihe ertelemiş bulunuyoruz. Ancak yüreklerimizde ki coşku tabii ki çok büyük, Eğitim Ataşeliğimize bağlı tüm öğretmenler veli ve öğrenciler sürekli iletişim halindedir. 23 Nisan coşkusu evlerde de yaşanmaya devam etmektedir. Öğretmenlerimizin desteği ile öğrencilerimizin 23 Nisan ile ilgili sevimli ve coşkulu çalışmalarını, duygu ve sevinçlerini paylaşmak bizleri de mutlu etmektedir.

Sevgili çocuklarımızın çalışmalarını Nürnberg Eğitim Ataşeliği Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarından takip edebilirsiniz.

Geleceğimizin mimarı ve umudu çocuklarımızın yüzlerinden gülümseme, yüreklerinden mutluluk, hayatlarından başarı ve sağlık eksik olmasın.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.yılı kutlu olsun.

Dr. Mune SAVAŞ

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.