0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye’de B sınıfı ehliyet sahiplerinin artık 125 cc motosikletler kullanabileceği belirtiliyor. Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmeliğe göre, en az 2 yıllık deneyime sahip olanlar, A1 sınıfı sürücü belgesi ile kullanılan motosikletleri de sürebilecekler. Belirlenen koşulları sağlayanlar, ticari faaliyet dışında A1 sınıfı sürücü belgesi ile Türkiye sınırları içerisinde motosiklet kullanabilecekler.
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı Dünya’ya döndü ve ailesiyle buluştu. Gezeravcı’nın “Axiom 3” ekibiyle birlikte “Houston’a” ulaştığı ve burada karantinaya alınacağı belirtiliyor. Sağlık kontrollerinin ardından Türkiye’ye döneceği ifade ediliyor.

ABD’de gizli belge davasıyla ilgili gelişmeler aktarılıyor. Eski Başkan Trump’ın, mevcut Başkan Biden’ın evinden çıkan gizli belgelerle ilgili olarak Biden’ı suçlaması ve bu konudaki iddiaların detayları anlatılıyor. Özel Yetkili Savcı Robert Hur’un raporunda, Biden’ın suçlamalardan aklanmasına rağmen, Trump’ın davasının devam ettiği ve iddiaların ciddi olduğu vurgulanıyor. Trump’ın belgeleri sakladığı veya yok ettiği iddialarının üzerinde duruluyor ve Hur’un raporunda detaylar paylaşılıyor.

IPN INTERNATIONAL PRESS NEWS AGENCY® tarafından geçilen 10 Şubat 2024 Haber Özetleri haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. 10 Şubat 2024 Haber Özetleri haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.