UETERSEN ALEVİ TOPLUMU YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

UETERSEN ALEVİ TOPLUMU YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

ABONE OL
17:51 - 11/04/2022 17:51
UETERSEN ALEVİ TOPLUMU YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın Schleswig-Holstein Eyaletine bağlı Uetersen kasabası ve çevresinde faaliyetlerini sürdüren Uetersen Alevi Toplumu, gerçekleştirdikleri 27. Olağan genel kurul toplantısında yeni yönetim kurulu organlarını seçti.

Kovid 19, 3G kuralları çerçevesinde gerçekleşen genel kurul toplantısına, derneğin aynı zamanda üyesi olan SPD’li politikacı Behçet Algan, derneğin onursal başkanı Ali Aksüt, alevi dedeleri Ali Gültekin, Hasan İmre ve Hülya Gültekin olmak üzere çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Dernek başkanı Murat Sarı ve yönetim kurulu üyelerinin gelen davetli ve üyeleri selamlamalarının ardından toplantıyı yönetmek üzere, Divan kurulunun seçimine geçildi. Yönetim kurulunun önerisiyle Çetin Dönmez, Kardelen Akpınar ve Funda Şahbudak oy birliğiyle divan heyetine seçildiler. Tüzük gereği salonda salt üye çoğunluğunun tespitinden sonra, daha önceden üyelere gönderilen gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Dernek sekreteri Derya Şahbudak‘ın faaliyet raporu, sayman Alev Gençdoğan‘ın ise mali raporu üyelere aktardılar. Denetleme kurulu adına Yıldıray Akyüz’ün olumlu görüş bildirmesinin ardından raporlar üzerine üyeler görüşlerini açıkladılar.

Daha sonra eski yönetim oy birliğiyle aklanarak yeni yönetim kurulu organlarının seçimine geçildi.

YENİ YÖNETİM KURULU ORGANLARI

Kovid 19 pandemi döneminde şartların olumluya dönüşmesiyle birlikte çok sayıda üyenin katılımı ile coşkulu ve uyumlu bir ortamda gerçekleştirilen genel kurulun sonunda yapılan gizli oy seçimiyle 7 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU

1-Murat Sarı (54 oy)  2- Metin Erdoğan (54 oy)  3- Mehmet İmre ( 52 oy) 4- Ayten Akgül ( 52 oy)  5- Alev Gençdoğan ( 51 oy)  6-  Süreyya Kerinç ( 50 oy) 7- Yıldıray Akyüz ( 45 oy) alarak yeni yönetim kuruluna seçildiler.

DENETLEME KURULU

1- Derya Şahbudak 2- Oğuz Er 3- Şenol Çağlar

DANIŞMA KURULU

1- Ali Aksüt 2- Hatem Uğur 3- Süleyman Yılmaz 4- Hasan Akgül 5- Yusuf Şahbudak

DİLEK VE TEMENNİLER

Genel kurulun son gündem maddesi dilek ve temenniler bölümünde söz alan derneğin inanç kurumundan dede Hasan İmre, dede Ali Gültekin ve Hamburg muhtarı olarak kamuoyunda bilinen SPD’ li politikacı Behçet Algan yaşanan olumsuz pandemi süreci ve Savaş’a dikkat çekerek, örgütlenmenin önemine vurgu yaptılar.

Son derece olumlu bir dostane bir ortamda geçen, hoşgörü, birlik, barış ve sevgi mesajlarının verildiği genel kurul amacına uygun bir şekilde son buldu.

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.