Türkspor/ Çağrıspor Bavyera şampiyonasında umduğunu bulamadı

Türkspor/ Çağrıspor Bavyera şampiyonasında umduğunu bulamadı

ABONE OL
12:24 - 26/01/2020 12:24
Türkspor/ Çağrıspor Bavyera şampiyonasında umduğunu bulamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg Türkspor/ Çağrıspor Bavyera şampiyonasında umduğunu bulamadı. Beşinci olan, Türk takımı bu netice ile 500 Euro ödülün sahibi oldu.

Almanya’da, Bavyera Futbol Federasyonunun düzenlediği Bavyera salon futbol şampiyonası Dingolfing kentinde, A ve B grubundan oluşan 8 takım arasında oynandı. Şölen havasında geçen maçları bine’ e yakın seyirci izledi.

B grubunda yer alan Nürnberg Türkspor/ Çağrıspor, ilk maçında FC Eintracht Landshut’a 1-0 yenildi. Türk takımı ikinci maçında FC Gundelfingen takımına karşı 3-1’lik üstünlük sağladı.

Türkspor/ Çağrıspor grubundaki son maçında FC Panzberg’e 3-0 yenilince şampiyonayı 5.sırada tamamladı.

1.FC Penzberg şampiyon oldu

Türkspor ile aynı grupta yer alan, Fırat Güzel ve Sercan Güven adlı iki Türk futbolcusu bulunan FC Eintracht Landshut yarı final maçında, diğer gruptaki SpVgg SV Weiden’i 2-0 yenerek finale çıktı.1.FC Penzberg’de, FC Dingolfing’i 3-1 yenince finalde, FC Eintrach Landshut ile karşılaştı. Bu maçı 1-0 kazanan 1. FC Penzberg Bavyera Salon turnuvası şampiyonu oldu.

En iyi kaleci Landshut’lu Fırat Güzel oldu

Turnuvanın en iyi kalecisi Landshut takımının Türk kalecisi Fırat Güzel olurken ödülüyle, takım arkadaşı Sercan Güven’le birlikte, Türk basınına poz verdi. Nürnberg Türkspor/ Çağrıspor’u taraftarları baştan sona desteklerken, Turnuva beşincisi olan takıma verilen 500 Euro ödülü takım kaptanı Necati Güler aldı.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / DİNGOLFİNG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.