DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

9915.62

0,23%
Tolga Özgüven: ’45 Bin Kişilik Ciddi Bir Misafir Kitlesine Ulaştık’

Tolga Özgüven: ’45 Bin Kişilik Ciddi Bir Misafir Kitlesine Ulaştık’

ABONE OL
10:32 - 12/12/2023 10:32
Tolga Özgüven: ’45 Bin Kişilik Ciddi Bir Misafir Kitlesine Ulaştık’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İbradı’ya 3 km, Antalya’ya 165 km uzaklıkta yer alan ve son dönem özellikle kültür turlarının kesişme noktası haline gelen Antalya İline bağlı İbradı İlçesi’nin mahallesi olan Ormana, geçen yılı iyi geçirirken, gelecek yıldan da umutlu.

Erimna kenti kalıntıları üzerine kurulmuş olan Ormana, İbradı yöresine özgü “düğme ev” mimarisinin görüldüğü bir yerleşim yeri olarak göze çarpıyor. Her yıl binlerce kişi Düğmeli evler başta olmak üzere buradi kültürel özellikleri görmek için buraya akın ediyor.

Toros dağlarında butik turlar düzenleyen Ormana Active’in işletmecisi Tolga Özgüven, son dönem yeni Taşağıl yolunun tamamlanıp hayata geçmesi ile birlikte Antalya’ya olan ulaşımın kısaldığını ve bir saat 15 dakikaya düştüğünü ve bu nedenle de bölgeye olan ilginin daha da arttığını söyledi.

Travel Turkey İzmir Fuarı’nda turizm yazarı Halil Öncü’ye değerlendirmelerde bulunan Tolga Özgüven, “ Ormana olarak eskiye göre artık Antalya merkeze daha yakınız. Yeni Taşağıl yolu ile Ormana’ya bir saat 15 dakikada ulaşım sağlanabiliyor. Bu sene her ne kadar maliyetler artmış olsa da 45 bin kişilik ciddi bir misafir kapasitesine ulaştık. 8 bin 500 konaklama ve geri kalanı da günü birlik turdan oluşuyor. Düğmeli evlerin olduğu noktaya herkesi bekliyoruz. Yani seneye de güzel bir sene bizi bekliyor.”diye konuştu. (Halil Öncü)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=2thNQYyAdr0

TOUREXPI tarafından geçilen Tolga Özgüven: ’45 Bin Kişilik Ciddi Bir Misafir Kitlesine Ulaştık’ haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Tolga Özgüven: ’45 Bin Kişilik Ciddi Bir Misafir Kitlesine Ulaştık’ haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Tolga Özgüven: ’45 Bin Kişilik Ciddi Bir Misafir Kitlesine Ulaştık’ haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.