*** Sinem ile Burak’ın mutlu günü

*** Sinem ile Burak’ın mutlu günü

ABONE OL
00:35 - 16/06/2019 00:35
*** Sinem ile Burak’ın mutlu günü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Sinem ile Burak’ın mutlu günü

Berlin Türk Musikisi Özel Konservatuarı şefi üstad Nuri Karademirli ve Halime Karademirli’nin biricik kızları Sinem, Burak Özyavuz ile nişanlanıp evliliğe ilk adımı attı

Berlin Esplanede Otel’de yapılan nişan töreninde genç çiftlerin yüzüklerini ünlü besteci Prof. Dr. Alaattin Yavaşça taktı.

kara-ozyav-mutlu-gun-c.jpg

2001 yılında TRT ses yarışmasında tanışan Sinem Karademirli ve Burak Özyavuz, ardından arkadaşlıklarını halk dansları topluluğunda ilerletip, evlenmeye karar verdiklerini ailelerine ilettiler.

kara-ozyav-mutlu-gun-b.jpg

Gelin adayı Sinem’in ailesi Nuri Karademirli ve Halime Karademirli ile damat adayının babası Mehmet Özyavuz ve annesi Nurcan Özyavuz gençlerin isteğine onay verince, gençlerin mutluluğu nişan töreni ile perçinleşti.

kara-ozyav-mutlu-gun-e.jpg

İstanbul’dan damat adayının anneannesi Veycan Durhan, dedesi Yusuf Durhan, İzmir’den Prof. Dr. Alaattin Yavaşça ve eşi Ayten Yavaşça, Stuttgart’dan damadın yakınları ve Berlin’den Kardemirli ailesinin dostlarının hazır bulunduğu nişan töreninde davetliler gönüllerince geç saatlere kadar eğlenerek, genç nişanlılara mutluluk dilediler.

kara-ozyav-mutlu-gun-d.jpg

ha-ber.com 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.