Seda Dinçer son yolculuğuna uğurlandı!

Seda Dinçer son yolculuğuna uğurlandı!

ABONE OL
23:25 - 23/03/2021 23:25
Seda Dinçer son yolculuğuna uğurlandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 “Ölümle yaşamı ayıran çizgi, Siyahla beyazı ayıramaz ki.

Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki.”

İzmir’de yıkıma neden olan 6,9 büyüklüğündeki depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı’nın enkazından cansız bedeni çıkarılan üniversite öğrencisi Seda Dinçer (21), memleketi Manisa’nın Demirci ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

İzmir depreminde yaşamını yitiren, çevresinde çok sevilen Beşiktaş Uni kurucu üyesi ve üniversite öğrencisi olan Seda Dinçer, son yolculuğuna uğurlandığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

İzmir’in Seferihisar açıklarında 30 Ekim’de meydana gelen depremde yıkılan 17 binadan 7 katlı, 21 daireli Doğanlar Apartmanı’nın enkazında yapılan arama kurtarma çalışmalarında Seda Dinçer’in cansız bedenine ulaşılmıştı.

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Şehir Bölge Planlama Bölümü 2’inci Sınıf öğrencisi olan Seda Dinçer’in genç yaşta ani ölümü tüm Türkiye’yi üzüntüye boğdu.

Dinçer için Manisa Demirci Kabristanı’nda salgın tedbirlerine uyularak düzenlenen cenazeye Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, Dinçer’in babası Ahmet Dinçer ve ailesi ile yakınları katıldı.

Cenazede baba Dinçer, güçlükle ayakta durabildi. Kılınan namazın ardından Seda Dinçer’in cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.

Işıklar içinde uyu güzel gülüşlü kız, seni unutmayacağız!

Erken yaşta ansızın aramızdan ayrılan yağmur yürekli genç arkadaşımıza rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Seda Dinçer; Sen bir kartal olarak, hep yüksek semalarda, kalplerimizde yaşamaya devam edeceksin. Işıklar içinde uyu güzel gülüşlü kız, seni unutmayacağız!

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.