Rixos Accor ortaklığının küresel pazarlarda muhteşem büyüme hedefi

Rixos Accor ortaklığının küresel pazarlarda muhteşem büyüme hedefi

ABONE OL
10:32 - 06/05/2022 10:32
Rixos Accor ortaklığının küresel pazarlarda muhteşem büyüme hedefi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

2016 yılında Rixos Hotels’in kurucusu Fettah Tamince ile her şey dahil (AI) pazarına giren Accor şimdi her şey dahil (AI) pazarında kitlesel olarak genişlemek istiyor. Accor’un Rixos markasıyla olan deneyimine dayanan, markalar arası her şey dahil bir platform başlatıldı.

Accor, Rixos ortaklığı büyük bir başarılı oldu. Son beş yılda ağını başarılı bir şekilde üç katına çıkardı. Türkiye, Orta Doğu ve Orta Asya’daki Rixos’lar 10.000’den fazla odaya sahip.

Sırada göz kamaştırıcı projeler var

Proje aşamasında olan 14.000’den fazla odalı 26 otel daha bulunuyor.

Rixos’un başarısını temel alan Accor, lüks ve premium markaları Fairmont, Sofitel, Pullman, Swissôtel ve Mövenpick’i koleksiyona ekleyerek her şey dahil teklifini genişletiyor ve her şey dahil koleksiyonun yaygınlaşması için en önemli hedef pazarlarda bu markaların gücünü ve bilinirliğini kullanmayı hedefleniyor.

Muhteşem gösteriler ve spor aktiviteleri

Hem gündüz hem de akşam aktivitelerine yönelik eğlence programları gelecekte merkezi bir rol oynayacak ve Rixos’un çocuk kulüpleri, fitness, su sporları, açık hava etkinlikleri ve MICE alanlarındaki uzmanlığını geliştirecek. Dünya standartlarında spa ve sağlıklı yaşam olanakları da sunan tesiste muhteşem gösteriler ve spor aktiviteleri misafirlere sunulacak.

Ennismore, Accor tarafından Sharan Pasricha ile ortak girişimde kurulan yaşam tarzı platformu

Koleksiyonun bu alandaki programı, Ennismore’un F&B konsept laboratuvarı Carte Blanched tarafından yönetiliyor ve her bir lokasyonda farklı ve kültürel farklı mutfaklar ve yemek deneyimleri sunuluyor.

Her şey dahil iş dünyasının uluslararası genişlemesi Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Türkiye, Asya, Orta Amerika ve Karayipler’e odaklanacak. Bu bölgeler, her şey dahil segmentte gelecek vaat eden büyüme potansiyelleri ve bu markaların hedef pazarlardaki gücü nedeniyle seçildi. Koleksiyon, başlangıçta ağdaki ve proje safhasındaki 50 Rixos otelinin daha da genişletilmesine odaklanacak ve önümüzdeki beş yıl içinde 100’den fazla her şey dahil tatil köyünü hedefleyen uzun vadeli çok markalı bir stratejinin parçası olarak hızla çeşitlenerek büyüyecek.

Accor Rixos ortaklığı için güçlü bir yıl başlıyor

Katar’daki FIFA Dünya Kupası için Rixos Gulf Hotel Doha ve dünyanın en büyük su parklarından birini içeren Rixos Qetaifan Doha hazır. Her iki tesiste zamanında açılacak. Ayrıca yeni bir 1.350 odalı, içinde muhteşem bir su parkı, birden fazla restoran, bir plaj kulübü ve eğlence mekanları ile Her Şey Dahil Koleksiyonundaki ilk Rixos olmayan otel olan Swissôtel Sharm El Sheikh hizmet vermeye başlayacak.

Rixos Otelleri CEO’su Fettah Tamince, “Rixos’un Accor portföyünün bir parçası olarak beş yılda elde ettiği başarıdan inanılmaz gurur duyuyorum. Accor ve Rixos birlikte pazar lideri uzmanlıklarını tamamlıyor ve her şey dahil koleksiyonu sektördeki konumlarını güçlendirmenin bir sonraki adım olarak gerçekleştirecek: Bu yeni girişim, her şey dahil konaklama talebinin daha güçlü olacağı bir zamanda ortaya çıkıyor ve şimdi bu olumlu gelişmeden yararlanmanın tam zamanı. Bu genişleyen marka portföyü ile Accor ile ortaklığımı sürdürmekten heyecan ve heyecan duyuyorum.”

Accor Lifestyle & Entertainment CEO’su Gaurav Bhushan ve Co-CEO Ennismore memnuniyetlerini şu sözler ile ifade ettiler: “Covid sonrası seyahat pazarı, yenilenen bir eğlence arzusuna tanık oluyor. Accor’un bu pazardaki en hızlı büyüyen alan olan her şey dahil segmenti ikiye katlama ve Rixos’un başarısını artırma yönünde aldığı stratejik karar, bu fırsattan yararlanıyor. Yeni lüks ve premium her şey dahil koleksiyon, otelciler için ayak izimizi ve değer teklifimizi artırırken iş modelimizi güçlendiriyor.”

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.