Rihanna’nın sahne alacağı Hint düğünü partisine yüzlerce ünlü isim davet edildi

Rihanna’nın sahne alacağı Hint düğünü partisine yüzlerce ünlü isim davet edildi

ABONE OL
22:13 - 01/03/2024 22:13
Rihanna’nın sahne alacağı Hint düğünü partisine yüzlerce ünlü isim davet edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hint milyarder sanayici Mukesh Ambani oğlunun bu yaz yapılacak düğününe hazırlanırken, dünyanın dört bir yanından milyarderlerin, devlet başkanlarının, Hollywood ve Bollywood ünlüleri ve kraliyet ailelerinin Cuma gününden itibaren ailenin memleketinde üç gün sürecek bir partiye katılmasını bekliyor.

Yaklaşık 1200 kişilik davetli listesinde Bill Gates, Mark Zuckerberg, Sunder Pichai ve Ivanka Trump; Hint milyarderler Gautam Adani ve Kumar Mangalam Birla; efsanevi kriket oyuncusu Sachin Tendulkar ile Deepika Padukone, Shah Rukh Khan ve Rani Mukherjee gibi Bollywood ünlüleri de yer alıyor.

Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim el Sani, eski Kanada Başbakanı Stephen Harper ve Bhutan Kral ve Kraliçesi de konuk listesinde.

Davette, pop yıldızı Rihanna, sihirbaz David Blaine ve ünlü Bollywood şarkıcıları sahne alacak.

Parti, Gujarat eyaletinin çöle yakın bir bölgesinde yer alan yaklaşık 600 bin nüfuslu Jamnagar kentinde düzenleniyor.

Burası ailenin memleketi ve iş imparatorlukları Reliance Industries’in ana petrol rafinerisinin bulunduğu yer.

Bölgedeki bir tapınak kompleksinde geleneksel törenler de düzenlenecek.

Ambani ailesi Çarşamba günü yakın köylerde yaşayan 51 bin kişi için bir toplu yemek dağıtımı düzenledi.

28 yaşındaki Anant Ambani, uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Radhika Merchant ile Temmuz ayında evlenecek. Merchant, Encore Healthcare Pvt. Ltd. CEO’su Viren Merchant ile girişimci Shaila Merchant’ın kızı.

Konuklar, üç günlük düğün öncesi partide, orman temalı kıyafetler giyerek Anant Ambani tarafından işletilen bir hayvan kurtarma merkezini de ziyaret edecekler.

“Ormanın Yıldızı” anlamına gelen “Vantara” olarak bilinen 3 bin dönümlük merkez, başta filler olmak üzere istismara uğramış, yaralı ve nesli tükenmekte olan hayvanlara evsahipliği yapıyor.

Davetiyeye göre konuklar her güne yeni bir kıyafetle başlayacak, ruh hali panoları ve hazırlanmalarına yardımcı olmak üzere otellerinde saç stilistleri, makyaj sanatçıları ve Hint kıyafetleri tasarımcılarından oluşan büyük bir ekip bulunacak.

Forbes, Mukesh Ambani’yi Asya’nın en zengin insanı olarak listeliyor. Sahibi olduğu Reliance Industries, yıllık 100 milyar dolarlık geliri ve petrol ve gazdan telekomünikasyon ve perakendeye kadar uzanan ilgi alanlarıyla devasa bir holding.

66 yaşındaki Mukesh Ambani, liderliği oğullarına ve kızına devretmeye başladı. Büyük oğlu Akash artık Reliance Jio’nun başkanı; kızı Isha perakendeyi yönetiyor; küçük oğlu Anant ise yeni enerji işine girdi.

VOA tarafından geçilen Rihanna’nın sahne alacağı Hint düğünü partisine yüzlerce ünlü isim davet edildi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Rihanna’nın sahne alacağı Hint düğünü partisine yüzlerce ünlü isim davet edildi haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Rihanna’nın sahne alacağı Hint düğünü partisine yüzlerce ünlü isim davet edildi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.