Polis memurunu bıçaklayan Türk vatandaşı vurularak öldürüldü

Polis memurunu bıçaklayan Türk vatandaşı vurularak öldürüldü

ABONE OL
23:25 - 30/04/2024 23:25
Polis memurunu bıçaklayan Türk vatandaşı vurularak öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

İsrail polisi, Salı günü bir Türk vatandaşının Kudüs’te bir İsrail sınır polisini bıçakladığını ve daha sonra olay yerindeki polisler tarafından vurularak öldürüldüğünü bildirdi.

Sınır polisi bıçaklanma sonucu orta derecede yaralandı. Polis, saldırganın 34 yaşında bir Türk vatandaşı olduğunu açıkladı.

İsrail emniyet biriminden yapılan açıklamada, “Kudüs’ün Eski Şehir bölgesine gelen bıçaklı bir terörist sınır polisine saldırdı ve bıçakladı” denildi.

Açıklamada yaralı polis memuruyla olay yerinde bulunan bir başka polis memurunun saldırganla mücadele ettiği ve silahla vurulan saldırganın öldüğü bildirildi.

İsrail güvenlik güçleri, Hamas’a karşı Gazze’de altı aydır devam eden savaşın fitilini ateşleyen 7 Ekim Hamas saldırılarından bu yana yüksek alarm durumunda.

Salı günü yaşanan saldırı, Filistinli nüfusun yoğun olduğu ve Filistinliler ile polis arasındaki gerilimin sık sık alevlendiği Doğu Kudüs’te meydana geldi.

Gazze’deki savaşın başlamasından bu yana, çoğunlukla işgal altındaki Batı Şeria’da olmak üzere İsrail şehir ve kasabalarında da İsrailliler’e yönelik bıçaklama, otomobille çarpma ve silahlı saldırı olayları arttı.

VOA tarafından geçilen İsrail Polisi Kudüs’te İsrailli bir polis memurunu bıçaklayan Türk vatandaşının vurularak öldürüldüğünü açıkladı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İsrail Polisi Kudüs’te İsrailli bir polis memurunu bıçaklayan Türk vatandaşının vurularak öldürüldüğünü açıkladı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İsrail Polisi Kudüs’te İsrailli bir polis memurunu bıçaklayan Türk vatandaşının vurularak öldürüldüğünü açıkladı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.