OSMAN YURDUSEV’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI!

OSMAN YURDUSEV’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI!

ABONE OL
17:40 - 12/07/2021 17:40
OSMAN YURDUSEV’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bir süreden beri yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı tedavi görmekte olan Balıkesir’in duayen gazetecilerinden Osman Yurdusev’e, yediden yetmişe bir çok kesim tarafından „geçmiş olsun, acil şifa“ dilek ve temenni mesajları yağmakta.

Yıllardır gerek ulusal gerekse de yerel basın-medya sektöründe başarıyla hizmet veren Osman Yurdusev’e, iş, siyaset, spor dünyasından, STK temsilcilerinden ve sokaktan kendisini tanıyan  birçok insan tarafından, yaşamış olduğu  sağlık sorunlarindan ötürü moral ve destek mesajları çığ gibi gelmekte.

Osman Yurdusev rahatsızlığının nüksetmesinin ardından önce 2 hafta Balıkesir Altı Eylül Hastanesinde, daha sonra ise 21 gün  ve ikincisindeyse 12 gün olmak üzere toplam da 33 gün İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Atatürk Araştırma Hastanesinde yatılı olarak tedavi gördü. Osman Yurdusev toplam 48 günlük Balıkesir ve İzmir‘deki hastane süreçlerinin ardından  nihayet dün taburcu olarak.  özlemiş olduğu Balikesir’deki evine geldi.

TEDAVİ SÜRECİM DEVAM EDECEK

Kendisiyle görüştüğümüz gazeteci Osman Yurdusev, „tedavi sürecim devam edecek. Umuyorum ki en kısa sürede bu hastalığı yenecek ve yine aktif gazeteci olarak aranızda yer alacağım. Gerek sosyal medya aracılığıyla, gerekse telefonla ve bizzat hastaneye gelerek beni ziyaret eden herkese teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Şahsıma gösterilen bu kadar yoğun ilgi beni çok duygulandırdı.“ dedi.

DUYGULANDIRAN DESTEK!

Türkiye’nin ilk kadın fotoğraf sanatçısı olarak kadınların iş hayatına öncülük etmesinde önemli rol oynayan Foto Ayşe Bacı olarak bilinen „Ayse Yurdusev“’in oğlu olan Osman Yurdusev, önce  Sev Radyo’da daha sonra yazılı ve görsel basın-yayın organlarında başarıyla hizmet verdi.

 

Merkezi İzmir’de bulunan Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu başkan yardımcısı görevini de sürdüren Osman Yurdusev’i İzmir’de yatmış olduğu hastanede İzmir Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’nden Erkan Uzun, Almanya’dan gazeteci Ali Akdemir‘i bizzat ziyaret  ederek, Balıkesir Büyükşehir belediye başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Karesi ilçesi belediye başkanı Dinçer Orkan, Almanya’dan SPD eski milletvekili Behçet Algan. İzmir Demokrasi Üniversitesi rektörü Bedriye Tunçsiper, sanayici Rona Yırcalı olmak üzere yüzlerce kişi telefonla sık sık arayarak geçmiş olsun dileklerini iletip,  ilgilenerek moral desteği olmuşlardır.

 

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.