Müzik Dünyasına Yepyeni ve İddialı Bir İsim Geliyor

Müzik Dünyasına Yepyeni ve İddialı Bir İsim Geliyor

ABONE OL
23:18 - 11/11/2020 23:18
Müzik Dünyasına Yepyeni ve İddialı Bir İsim Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

O yaşadığı tüm hayal kırıklıklarına rağmen hayata asla küsmedi. Ansızın   uyandığı rüyasından önemli bir hayalini gerçekleştirme yolunda adım atan “Kritik” lakabıyla müzik sektöründe tanınan 25 yaşındaki genç yetenek Kâmil Ensert, iddialı bir çıkış yaparak müzik dünyasına bomba gibi bir etkiyle girme hazırlığı içerisinde. Müzik piyasasına adım atan genç yeteneğin, “Rüyadaydım” adlı sanatsal çalışması şu anda tüm müzik platformlarında yayında.

Hayallerinin peşinden ısrarlı bir şekilde, kendinden emin adımlarla ilerleyen ve   A’dan, Z’ye kadar yapıtının tüm ön hazırlık çalışmalarının kendi eseri olduğunu belirterek, “bir rüyadaydım ve aniden uyandım.  Kendime gelerek hayatın bana kestiği yeni role kendimi uyarlayarak, müzikal çalışmalarıma tekrar ağırlık verdim” dedi.

BUGÜNE KADAR 4 ALBÜM YAPTIM!

1995 yılı Marmara Adası doğumlu olan Kamil Ensert, küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyduğunu belirterek, “2011 yılına kadar amatör bir ruhla toplam 4 albüm çıkarttım. Bandırma’da kendi çapımda tanınmaya başlamıştım. Davet edildiğim mekanlarda ve festivallerde konserler veriyordum.  Daha sonra müzik çalışmalarıma bir süre ara verdim

TEKRAR BİR ÇIKIŞ YAPMAK İSTİYORUM!

Bazen bir şeylerin değişmesi için ne kadar kendimizi hazır hissetsek de ilk adımı atmak için bir kıvılcım arıyoruz. Hayatımızda yaşadığımız gerçeği yansıtan hikayeler, düş kırıklıklarımız bazen bizde harekete geçirici olumlu etkiler yaratabiliyor.  İnsanlar bir ya da birden çok başarı hikayesinden aldığı ilhamla kendi yolunu çiziyor.  Biliyorum bir rüyadaydım ve uyandım. Artık tekrar müziğe ve sahnelere geri dönüyorum.

Kendimi sahne ışıklarının altında hayal ettikçe, adeta içim içime sığmıyor. Müthiş bir heyecan duyuyorum. Ve artık hayallerimi gerçekleştirmek üzere bir çıkış yapmak istiyorum” diyen kritik, yaptığı müzik tarzının, R&B, Trap Soul olduğunu ifade ederek gerek müzik gerekse de klip çalışmalarının tanıtım ve tasarımlarıyla ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini belirterek, “herkes beni beklesin. Gelişim çok muhteşem ve iddialı olacak” dedi.

EFSANE GERİ DÖNÜYOR!

Yaptığı çalışmaların artık karşılığını görmek üzere bir çıkış yakalamak istediğini vurgulayan Kritik, “Ben çıktığım müzik yolculuğunda binlerce insanların bulunduğu bir stadyumda veya koca bir arena da konserler vermenin hayalini şimdiden kuruyorum.  En önemlisi insanlara bir hikâye anlatmaya ve o hikâyeyi insanlara hissettirebilmeyi hedefliyorum. Bunu başarabilirsem eğer, tek başıma yazıp söylediğim şarkıları belki binler, belki milyonlarca kişinin bana eşlik ederek söylemesini hayal ediyorum. Benim hayallerimin gerçekleşmesinde bana inanan, katkı sunan herkese şimdiden teşekkür etmeyi bir borç biliyorum” dedi.

YOLUN AÇIK OLSUN!

Kendi fırsatını yaratanlar, imkansızlıkların içinden sıyrılanlar, küllerinden yeniden doğanlardır. Tüm başarı hikayelerinin motivasyonunda hayallerinin arkasında olmak ve buna inanmak ilham arayanlar için harika birer kaynaktır. Bizde hayallerini bir bir gerçekleştiren ve bu yolda yaşadığı gerçek hayat öyküsünü, müzik çalışmasıyla bütünleştirip, önemli bir çıkış yakalamak isteyen genç yetenek “Kritik” lakaplı Kâmil Ensert’e, çıktığı bu uzun soluklu yolda başarılar dileyip, müzik dolu yaşantısında kendisine “yolun açık olsun” diyoruz.

Umarız bir gün bizde, kahramanımızın kendisinin yakalayacağı başarı öyküsünün sevincini, bu köşelerden okuyucularımıza paylaşmak, duyurmak, müjdelemek isteriz.

Klip: https://www.youtube.com/watch?v=wau1jDiK4b8

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.