İyi Toplum gönüllüleri birinci yıllarını kutladı

İyi Toplum gönüllüleri birinci yıllarını kutladı

ABONE OL
13:37 - 19/01/2020 13:37
İyi Toplum gönüllüleri birinci yıllarını kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İyi Toplum gönüllüleri birinci yıllarını kutladı. Nürnberg’deki programda, halaylar çekildi.

Bundan bir yıl önce, Nürnberg’de kurulan “İyi Toplum Gönüllüleri “kuruluşunun birinci yılını coşku ile kutladı. Nürnberg Elite adlı salonda gerçekleşen kutlamayı Bahar Ayan sunarken, program saygı duruşu ve milli marşımızın okunması ile başladı.

Kutlamada, Kuzey Bavyera Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanları Ayla Çokbudak, Süleyman Akgün, CHP Kuzey Bavyera Başkan Yardımcısı Havva Akın, SPD Nordost Bahnhof Bölge Başkanı Abdurrahman Gümrükçü ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

Eşit Bireyler olarak yaşamak önemli

İyi Toplum Gönüllüleri Başkanı Hulusi Koçak, yaptığı konuşmada, İYİ Parti tarafından tüzüklerinin kabul edildiğini ve dernek olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti. Koçak, Almanya’da, Avrupa birliği ülkelerinde, Türkiye’de ve diğer devletlerde yaşayan bütün insanların demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde eşit bireyler olarak yaşamasını savunduklarını anlattı. Hulusi Koçak, insanların her türlü terör şiddet, baskıdan uzak barış, huzur ve uyum içinde yaşamaları için çalışmalar yapmayı amaçladıklarını dillendirdi.

İkram ve müzik

Geç saatlere kadar süren kutlamada, davetlilere, Pamukkale Lokantası sahibi Şaban Ustanın leziz yemekleri ikram edilirken, Grup Coşku ve solist Mahmut davetlileri yaptıkları müzik ile coşturdu. Hep birlikte halay çekildi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.