İsrail Tahran’ı vuruyor

İsrail Tahran’ı vuruyor

ABONE OL
00:18 - 27/10/2024 00:18
İsrail Tahran’ı vuruyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İsrail, Cuma gece saatlerinde İran’a yönelik bir saldırı başlattı. Uluslararası haber kaynakları, İran’ın başkenti Tahran’da patlamalar duyulduğunu bildiriyor. İsrail ordusu da saldırı haberlerini doğruladı.

İran devlet televizyonu, başkentin çeşitli noktalarında patlamaların meydana geldiğini aktardı. Ayrıca, İran’da yayın yapan bazı haber ajansları, şehirde en az beş büyük patlama sesi duyulduğunu bildirdi.

İsrail ordusunun ilk açıklamasında, İran’daki çeşitli askeri hedeflerin vurulduğu belirtilirken, detaylar paylaşılmadı. İranlı yetkililerden ise henüz bir açıklama gelmedi. Amerikan CNN televizyonu, yayınını keserek İsrail’in İran’a yönelik saldırısına dair son dakika haberi geçti.

İran’ın İsrail’e 1 Ekim’de yaptığı balistik füze saldırısının ardından, İsrail’in karşılık vermesi bekleniyordu. ABD yönetimi de İsrail’e, İran’ın nükleer ve doğal kaynak tesislerini vurmaması yönünde çağrıda bulunmuştu.

VOA tarafından geçilen İsrail Tahran’ı vuruyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İsrail Tahran’ı vuruyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İsrail Tahran’ı vuruyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP