İlk iyi haber İtalya´dan geldi, kruz gemisi Genua´dan kalktı

İlk iyi haber İtalya´dan geldi, kruz gemisi Genua´dan kalktı

ABONE OL
10:28 - 26/01/2021 10:28
İlk iyi haber İtalya´dan geldi, kruz gemisi Genua´dan kalktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

MSC Cruises şirketinin en yeni ve büyük gemisi MSC Grandiosa Pazar akşamı Genua limanından kalkarak Akdeniz Bölgesi´nde yedi gecelik bir tura başladı.

Pandemi´nin ilk ortaya çıkışından sonra 2020 Ağustos ayında yeniden misafir kabul edip bu tarihten sonra toplam 30 bin kişiyi Akdeniz Bölgesi´nde gezdirmiş olan MSC Grandiosa, bunun için ortaya koyduğu sağlık ve güvenlik önlemleri ile tüm sektör için yeni bir standart getirmişti.

MSC Cruises´in İtalya, Yunanistan ve Malta tarafından kabul edilmiş olan önlemleri, tüm misafirlerin ve gemideki elemanların geçirmesi gereken virüs testlerini de içerdiği için MSC Grandiosa ile yolculuk eden kişilerin tamamen rahat olabilmesini sağlamaktadır.

MSC Cruises şirketinin yeni gemisi MSC Grandiosa, yapımı 2019 yılı Kasım ayında göreve başladı ve misafirlerine Akdeniz havasını veren iç promenadın yanısıra beş özel restoranda dünyanın tüm lezzetlerini sunuyor. 24 saat kişisel hizmet seçeneği de sunulan bu gemide, misafirler yolculuk ederken de ilginç yeni deneyimler yaşayabilir.

Pazar gününde İtalya´nın Genua limanından yola çıkan MSC Grandiosa, daha sonra Civitavecchia, Napoli, Palermo ve sonunda da Malta´daki Valetta limanlarında demir atacak.

Resim: © MSC Cruises

TOUREXPI tarafından geçilen İlk iyi haber İtalya´dan geldi, kruz gemisi Genua´dan kalktı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İlk iyi haber İtalya´dan geldi, kruz gemisi Genua´dan kalktı haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İlk iyi haber İtalya´dan geldi, kruz gemisi Genua´dan kalktı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.