Hong Kong, turizmi canlandırmak için 500 bin ücretsiz uçak bileti veriyor

Hong Kong, turizmi canlandırmak için 500 bin ücretsiz uçak bileti veriyor

ABONE OL
11:15 - 07/10/2022 11:15
Hong Kong, turizmi canlandırmak için 500 bin ücretsiz uçak bileti veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

COVID-19’u ilk duyduğumuzdan bu yana iki buçuk yıl geçti: İnsanlar uzun zaman tatil için seyahat edemedi. Asya’nın turizm mıknatısı olan Japonya, Avustralya ve Hong Kong gibi çok sevilen ülkelere uzun zaman gidilemedi.

Şimdi yeni bir başlangıç için tüm çalışmalar devam ediyor.

Hong Kong turizm otoriteleri süpriz bir karar alarak yerli ve yabancı turistleri eskisi gibi kentin hareketli caddelerine geri çekmek için 500.000 uçak bileti dağıtmaya başladı.

Her şey turizmi canlandırmak için!

Hong Kong, ücretsiz uçak biletleri ile dünyayla yeniden bağlantı kurmaya çalışıyor.

Hong Kong Havaalanı Otoritesi, Cathay Pacific, Hong Kong Airlines, Hong Kong Express ve Cathay Dragon gibi taşıyıcılardan yaklaşık 500.000 uçak bileti satın almak için 2020’de 2 milyar Hong Kong dolarlık bir fon yarattı.

Hong Kong’un dünyanın geri kalanıyla yeniden bağlantı kurma taahhüdüne yönelik olarak zorunlu otel karantinasını kaldırdı ve sağlık gözetim süresini dört günden üç güne indirerek uluslararası ziyaretçilerin geri dönmesini daha uygun hale getirdi.

Hong Kong Turizm Kurulu İcra Direktörü Dane Cheng Ting-yat, kuruluşunun 2023’ün başlarında turistleri geri çekmek için bu büyük reklam kampanyasını yürüteceğini, Havaalanı Otoritesinin ise biletleri dağıtmaktan sorumlu olacağını söyledi. Resim: © AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.