FUN&SUN Türkiye’ye Premium JET ile uçuşlara başlıyor

FUN&SUN Türkiye’ye Premium JET ile uçuşlara başlıyor

ABONE OL
13:18 - 22/04/2024 13:18
FUN&SUN Türkiye’ye Premium JET ile uçuşlara başlıyor
2

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

FUN&SUN, üst segment yolculara hizmet verdiği Premium konsepti için Antalya ve Bodruma Red Wings Havayollarına ait SSJ-100 tipi tamamen Business Class konfigürasyonlu Jet ile uçuşlarına Moskova Domodedova Havalimanından başlayacaktır.

18.05 , 22.05 ve 02.06 itibari ile başlayıp haftada 3 sefer yapılacak Antalya uçuşları tamamen Rixos Hotels ile beraber exclusive olarak planlanıp Ekim ortasına kadar devam edecektir, tatil için Rixos otellerini tercih eden misafirler Premium Jet ile üst düzey uçuşun tadını çıkaracaklardır

14.06 itibari ile 10ar günlük programlar halinde devam edecek Bodrum uçağı ise Eylul ortasına kadar hizmet verecektir. Bodrum için FUN&SUN Premium misafirlerine bölgede hizmet verdiği 22 Premium oteli sunacaktır.

Uçuşlara başlanacak Premium Jet’te 2023 yılında salonu tamamen yenilenen 50 adet Business Class koltuk bulunmaktadır , misafirlere 25 kg bagaj hakkinin dışında özel kullanıma yönelik multimedya tablet ve kulaklık verilecektir. Uçakta ayrıca sıcak , soğuk yiyecekler , alkollü ve alkolsüz üst segment içecekler servis edilecektir. Misafirler Moskova ,Antalya ve Bodrum Havalimanlarındaki Business Lounge Hizmetinden de faydalanacaktır.

Antalya ve Bodrumda havalimanlarında karışılacak misafirler FUN&SUN in sunduğu özel desk ve tabela ile karşılama, muhtelif hediyeler, özel donanımlı transfer araçları ve bu konuda eğitilmiş rehberler eşliğinde Premium Servis alacaklardır. (FUN&SUN)

TOUREXPI tarafından geçilen FUN&SUN Türkiye’ye Premium JET ile uçuşlara başlıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. FUN&SUN Türkiye’ye Premium JET ile uçuşlara başlıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan FUN&SUN Türkiye’ye Premium JET ile uçuşlara başlıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.