Fener Rum Patriği Washington’da Hastaneye Kaldırıldı

Fener Rum Patriği Washington’da Hastaneye Kaldırıldı

ABONE OL
11:13 - 25/10/2021 11:13
Fener Rum Patriği Washington’da Hastaneye Kaldırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Resmi bir ziyarette bulunmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a gelen Fener Rum Patriği Bartholomeos, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

ABD Başkanı Joe Biden’la da görüşeceği 12 günlük ziyaretine başlayan Patrik Bartholomeos’un, uzun yolculuk ve yoğun programı nedeniyle yorgunluk kaynaklı olarak rahatsızlandığı ve Pazar günü hastanede kontrol alındığı açıklandı.

Bartholomeos’un bugün hastaneden taburcu edilmesi bekleniyor. 81 yaşındaki Fener Rum Patriği Bartholomeos’un bugün hastaneden taburcu edilmesinin ardından ABD Başkanı Joe Biden’la biraraya gelmesi bekleniyor. Biden’la görüşmesinde Rum Ortodoks kilisesinin Türkiye’deki durumuna dair konuları ele alması bekleniyor. Bartholomeos ayrıca başkent Washington’da bazı dini programlara da katılacak. Ziyareti sırasında Notre Dame Üniversitesi de Fener Rum Patriği Bartholomeos’a fahri doktora unvanı verecek.

VOA tarafından geçilen Fener Rum Patriği Washington’da Hastaneye Kaldırıldı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Fener Rum Patriği Washington’da Hastaneye Kaldırıldı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Fener Rum Patriği Washington’da Hastaneye Kaldırıldı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.