“Erdoğan Yarın Suudi Arabistan’a Gidiyor”

“Erdoğan Yarın Suudi Arabistan’a Gidiyor”

ABONE OL
22:41 - 27/04/2022 22:41
“Erdoğan Yarın Suudi Arabistan’a Gidiyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Suudi Arabistan’a gitmesinin beklendiği bildirildi.

Reuters haber ajansının iki yetkiliye dayandırarak verdiği habere göre Erdoğan, Riyad’da Suudi Prensi Muhammed bin Salman ile görüşecek.

Ajansa konuşan yetkili, “Suudi Arabistan ziyaretinde Muhammed bin Salman’la da bir görüşme olacak. Ekonomiden yatırımlara, bölgesel meselelere, ikili ilişkilerde yaşanan sıkıntılı dönemlerin geride bırakılmasına kadar birçok konu masaya yatırılacak. İki taraf için de verimli bir görüşme olması bekleniyor” dedi.

Türkiye-Suudi Arabistan ilişkileri 2018 yılında gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülmesinden bu yana gergin. Erdoğan cinayetten Suudi yetkilileri sorumlu tutmuştu.

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi 7 Nisan’da görülen davada, Kaşıkçı dosyasının Suudi Arabistan’a devrine karar vermişti.

VOA tarafından geçilen “Erdoğan Yarın Suudi Arabistan’a Gidiyor” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Erdoğan Yarın Suudi Arabistan’a Gidiyor” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Erdoğan Yarın Suudi Arabistan’a Gidiyor” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.