Cumhurbaşkanı Steinmeier, Bonn’da Müslüman kadınlarla buluştu

Cumhurbaşkanı Steinmeier, Bonn’da Müslüman kadınlarla buluştu

ABONE OL
10:56 - 28/04/2021 10:56
Cumhurbaşkanı Steinmeier, Bonn’da Müslüman kadınlarla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Bonn kentinde Müslüman Kadınlar Sosyal Hizmet Derneği (SmF) temsilcileriyle buluştu.

Steinmeier, Bonn‘daki ikinci resmi konutu olan Villa Hammerschmidt’de eşi Elke Büdenbender ile dernek temsilcileri Ayten Kılıçarslan, Halide Özkurt ve Hatice Koçak ile yaptığı görüşme öncesi açıklamasında, ramazanda Müslüman kadınlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle geçen yıl SmF’nin iftar davetini iptal etmek zorunda kaldığını kaydeden Steinmeier, salgının sürdüğü bu günlerde iftarda olmasa da bir araya gelip görüşebilmelerinin önemli olduğunu vurguladı.

Salgınının Müslüman topluluklar üzerindeki etkilerini değerlendiren Steinmeier, Kovid-19’un sürdüğü bir dönemde Müslümanların kurallara yönelik duyarlılığı ve bu süreçte gösterdiği dikkat dolayısıyla ülkede yaşayan Müslüman toplumuna teşekkür etti.

Basına kapalı yapılan görüşme öncesi SmF temsilcileri, resmi konutun defterine mesajlarını yazdı.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    Sayın Cumhurbaşkanım Steinmeier. Tek siz benim Cumhurbaşkanımsınız. Zira siz, Bir müslüman Cumhurbaşkanından çok daha iyi bir Cumhurbaşkanısınız.
    Eğer iyilik yaparsanız, kendinize iyilik yapmış olursunuz. Eğer kötü olursanız, o da kendiniz içindir. (İsra-7)

    De ki: “Herkes kendi mizaç ve karakterine göre iş yapar.” Rabbiniz kimin doğru bir yol tuttuğunu çok iyi bilmektedir. (İsra-84)

    İnsanlardan öylesi de vardır ki, kendisini Allah’ın hoşnutluğunu kazanmaya adamıştır. Allah, kullarına çok şefkatlidir. (Bakara 207)

    Kim zerre miktarı hayır yapmışsa onu (karşılığını) görür. (Zilzal-7))
    Kim de zerre miktarı şer işlemişse onu (karşılığını) görür. (Zilzal-8)

    Yanıtla
    +0
    -0