Biden: “Netanyahu’yla ateşkesi konuşmadım”

Biden: “Netanyahu’yla ateşkesi konuşmadım”

ABONE OL
16:04 - 24/12/2023 16:04
Biden: “Netanyahu’yla ateşkesi konuşmadım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’yla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Biden, görüşmede Netanyahu’dan Gazze’den ateşkes talep etmediğini söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, Netanyahu’yla Cumartesi günü özel bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti. Gazetecilerin Netanyahu’dan ateşkes talebinde bulundunuz mu şeklindeki sorusuna ABD Başkanı “Netanyahu’yla uzun süren özel bir görüşme yaptım ama kendisine ateşkes çağrısında bulunmadım” dedi.

Görüşmeyle ilgili bir açıklamada İsrail Başbakanı Netanyahu’dan geldi. Netanyahu, Biden’a Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ndeki oylamadaki desteğinden dolayı ABD’ye teşekkür ettiğini söylediğini aktardı.

İsrail Başbakanı ayrıca, İsrail’in hedeflerine ulaşıncaya kadar savaşı devam ettireceğini net bir şekilde ifade ettiğini söyledi.

Beyaz Saray’dan da görüşmeye ilişkin olarak yapılan açıklamada, iki liderin Gazze’deki son duruma ilişkin detayları konuştukları ifade edildi.

VOA tarafından geçilen Biden: “Netanyahu’yla ateşkesi konuşmadım” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Biden: “Netanyahu’yla ateşkesi konuşmadım” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Biden: “Netanyahu’yla ateşkesi konuşmadım” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.