Berlin Aziz Nesin İlkokulu futbol takımı turnuvayı namağlup bitirdi

Berlin Aziz Nesin İlkokulu futbol takımı turnuvayı namağlup bitirdi

ABONE OL
20:11 - 01/05/2024 20:11
Berlin Aziz Nesin İlkokulu futbol takımı turnuvayı namağlup bitirdi
1

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin Aziz Nesin İlkokulu’nun erkek futbol takımı turnuvayı namağlup 2. bitirerek adını bir üst tura yazdırdı.

Berlin Kreuzberg/Friedrichshain semtinin en iyi takımlarından biri olan Aziz Nesin İlkokulu’nun erkek futbol takımı turnuvayı namağlup 2. bitirerek adını bir üst tura yazdırdı.

Turnuvada Kreuzberg/Friedrichshain’ın geçen hafta oynanan karşılaşmalar sonunda ilk iki sırayı alan en iyi son 6 okul futbol takımı, Blumen İlkokulu, Heinrich Zille İlkokulu, Reinhardswald İlkokulu, Charlotte Salomon İlkokulu, Adolf Glasbrenner İlkokulu ve Aziz Nesin İlkokulu karşılaştılar.

Kreuzberg semtinin Lobeck Spor sahasında gerçekleşen turnuva 2 x 8’şer dakika üzerinden oynandı.

Aziz Nesin İlkokulu ilk puan maçını Reinhardwald İlkokul’una karşı Ennes’sin mükemmel golüyle 1 – 0 kazandı. İkinci maçlarını Blumen İlkokul’una karşı Taylan’ın şık golüyle 1 – 0 kazandılar. Tecrübeli antrenörler baba oğul Hasan ve Emirhan Çil’in genç afacanları üçüncü maçlarını Adolf Glasbrenner İlkokul’una karşı tek kale oynamalarına rağmen gol bulamayınca maç başladığı gibi 0 – 0 berabere bitti.

Dördüncü maçlarını Charlotte Salomon İlkokul’una karşı son dakikada kazandığı penaltıyı gol yapamayınca maç yine 0 – 0 berabere bitti.

Son maçlarını Heinrich Zille İlkokulu’na karşı kaleci hatasından 1- 0 yenik duruma düşmelerine rağmen Çil’in öğrencileri son dakikada Berat’ın şık kafa golüyle skoru 1- 1 yaptı ve maçı bu sonuçla bitirerek adını bir üst tura yazdırdı.

Kuzeydoğu Bölgesel Ligi’nde mücadele edecek olan Aziz Nesin İlkokulu’nun tecrübeli antrenörü Hasan Çil turnuvadan sonra  şunları söyledi:

“Öğrencilerimi bu üstün başarılarından dolayı kutluyorum. İki haftayı da namağlup kapattık. Son senelerde üst üste bu başarıyı gösterdik. Bize inanan ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Baba oğul olarak daha nice başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Bu başarımız ayrıca bütün çocuklara gelsin; dün 23 Nisan çocuk bayramıydı tekrar 23 Nisan çocuk bayramımız kutlu olsun.”

Aziz Nesin İlkokulu turnuvayı, Kalede Arda, Emir, Aram, Batu, Aşkın, Taylan, Atakan, Eymen, Berat, Yasin Efe, Yasin Yağız ve Ennes kadrosuyla oynadı.

Haber ve Fotoğraflar/Hüseyin İşlek

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.